Семейство

Любовен хороскоп за юни 2018

Марс ще обърка малко любовните отношения

01.06.2018г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец 

Въпреки че новолунието в партньорския ви сектор на 13 юни предлага ново начало във взаимоотношенията, сякаш има нещо нередно.

Някои от вас може скоро след започване на нова връзка да пристъпят към сключване на брак или ако вече се намирате в сериозна връзка, вътрешният ви глас да постави под съмнение причината защо сте точно с този човек.

Марс ще ви накара да преоцените всичко в любовта, ще търсите солидните основи на вашата любов. Не на последно място ще проведете важни разговори с половинката си.

Секс ходове, които ще ви направят още по-близки

Козирог

Когато става въпрос за любов, може да се каже, че сте печеливши този месец. Венера ще окаже благоприятно влияние върху взаимоотношенията ви до 9 юли. Има шанс половинката ви да подобри доходите си, но също така и да прекарате заедно хубави моменти.

Връзката ви може да се задълбочи, а вие ще може да изразите вашите емоции по начин, по който не сте го правили досега.

Но Марс, който ще е ретрограден, може да ви подложи на сериозни изпитания, така че ви очакват не само положителни моменти.

Водолей

За Водолеите през този месец не са изключени разочарования в любовта. Някои от вас може да бъдат отхвърлени от представител на противоположния пол. Вместо да унивате, бъдете благодарни за това. Не започвайте сексуални взаимоотношения твърде скоро след познанството с някого, дори и да сте от тези, които с лекота се впускат в секс преживявания без чувства.  

Свързани статии

Риби

Венера ще оказва благоприятно влияние върху любовния ви живот до 13 юни. Ако скоро сте срещнали някого, то той или тя ще ви предложи емоционална сигурност и стабилност. В случай, че и вие имате силни усещания за този човек, продължавайте напред. Необвързаните Риби може да преживеят офис романтика.

Защо този човек внезапно изразява интерес, когато никога досега не го е правил? Продължете със срещите, следвайте бавно темпо. След 26 юни Марс може да ви накара да се чувствате объркани по отношение на вашия сексуален живот. Не се впускайте в негативни мисли, изживявайте всеки хубав момент.

 

Коментирай