Семейство

Джош Дюамел търси жена, която да му роди дете

Филмовата звезда сподели в интервю, че иска да има още деца

21.12.2018г. / 10 31ч.
Мария Дуковска
Джош Дюамел. Снимка: Getty images

Джош Дюамел. Снимка: Getty images

Година след като Джош Дюамел и певицата Фърги се разделиха, актьорът сподели намерението си да създаде отново семейство с друга жена. 45-годишният Дюамел гостува в подкаста на колегата си Дакс Шепърд "Armchair Expert" и в техния разговор му сподели, че отново иска да стане баща и търси млада жена, която може да му роди деца.

Аз вече не съм на 30 години. На 45 съм. Искам да имам още деца в следващите няколко години. Затова се опитвам да намеря някоя достатъчно млада жена, за да имаме деца. Не е като да излизам в опити да изчукам всички. Това просто не съм аз. Аз се опитвам да намеря момиче, с което да бъда и да имаме семейство.“

Дюамел и певицата Фърги се разделиха през септември 2017 година след 13-годишна връзка, която включваше 8 години брак. Двойката има син на 5 години – Аксел Джак.

Фърги и Джош Дюамел по времето, когато бяха заедно и щастливи. Снимка: Getty

Въпреки раздялата с 43-годишната певица, Дюамел признава, че двамата все още държат един на друг.

"Фърги и аз имаме страхотна връзка. Обичам това момиче и винаги ще я обичам. За съжаление, нещата не ни се получиха. Но аз винаги ще пазя гърба й и тя е майката на моето съкровище", споделя Дюамел в интервюто.

Коментирай
Свободно време