Семейство

Любовен хороскоп за 31 декември 2018 – 6 януари 2019

Очакват ни любовни емоции

30.12.2018г. / 12 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Фойерверки и светлини! Такъв ще бъде любовният живот на Стрелците. Марс ще влезе в романтичния ви сектор за първи път от почти две години. Оставайки там до 14 февруари, вие ще бъдете в необикновена фаза на топлина и страст, а физическите ви потребности ще бъдат задоволени. Но не са изключени конфликти. Опитайте се да ги разрешите с мирен тон.

Козирог

Ако се намирате във връзка, през следващите дни ще бъдете изправени пред кръстопът. Ще бъдете готови да поемете в нова посока, да поемете нови отговорности. Най-важното е, че ще искате да бъдете водещ на съдбата си. Това чувство на отговорност към себе си е от жизненоважно значение, защото ще ви помогне да създадете здрава връзка, която ще ви донесе много „подаръци“.

4 знака, че между вас се заражда любов

Водолей

Водолеите ще почувстват леки притеснения относно връзката си и отговорностите, които тя носи. Може би не сте очаквали такъв ангажимент. За щастие вие сте повече от способни да се справите.

Риби

Обвързаните Риби ще започнат да създават нещо ново заедно с половинката си. Ще имате обща цел или стремеж да постигнете нещо определено. Ако сте от тези, които търсят нова любов, първите дни на новата година няма да ви предложат нищо интересно.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
imam jelanie za pove4e liubov , bez slujebni nameci i tulkuvania i to samo s mujut , kogoto obojavam i obi4am a ne s recipro4ni
отговор Сигнализирай за неуместен коментар