Семейство

Тина Кунаки – каква е жената до Венсан Касел

Любов с 30 години разлика

11.01.2019г. / 10 11ч.
Михаела Лазарова
Венсан Касел и Тина Кунаки. Снимка: Reuters

Венсан Касел и Тина Кунаки. Снимка: Reuters

Едни от най-красивите знаменитости обикновено са в компанията на не по-малко привлекателни партньори. Той е висок 187 см, на 52, изглежда невероятно секси и преди няколко месеца каза „Да“ на любимата си и прелестна Тина Кунаки. Досетихте ли се, че става въпрос за френския актьор Венсан Касел?

Венсан Касел се ожени за красавицата Тина Кунаки

Може би се питате коя е дамата, която замести вечния секссимвол Моника Белучи, с която той имаше брак от 1999 до 2013 година и която му роди две прекрасни деца. Тина Кунаки е френски модел, родена на 5 април 1997 година в Тулуза, Франция. Майка ѝ е от Сицилия, а баща ѝ от Мароко.

Висока е 174 см, а в света на модата попада, когато е 8-годишна. Работила е в Мадрид, Лондон, била е на корицата на едни от най-големите модни списания като Vogue, Grazia, Marie Claire, има участия в музикален клип, малка роля в тв сериала „Trust“, рекламни кампании, а може би вече и новият любим модел на Жан Пол Готие.

С Венсан Касел се срещат през 2015-а година, когато моделът е на 19 години, а три години по-късно, през лятото на 2018-а, сключват брак. Само след няколко месеца Тина ще дари любимия си мъж с рожба.

Понастоящем двойката живее в Рио де Жанейро и не спира да споделя снимки от плажа в социалните мрежи. Повече за тях може да видите в галерията ни.

Коментирай