Семейство

7 правила на любовта от Хули Леонис

В любовта трябва да си позволиш да чувстваш

10.04.2019г. / 15 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Какво е любовта? Въпрос, на който си мислим, че знаем отговора. Дали представата ни за нея не е погрешна? Вярваме, че ако имаме половинка до себе си то тя ще ни направи щастливи. Преживяваме поредица приятни сексуални моменти с някого и решаваме, че това е любов. Дали?

В любовта има някои правила, които е добре да знаем, които ще дадат отговори на много въпроси, които си задаваме. Днес искаме да споделим с вас 7 от правилата на любовта на астролога Хули Леонис. Те са част от новата му книга „Очевидната скрита истина за любовта“.

1. Привличаш това, което излъчваш. Ако в душата ти има мрак, тъга и неприемане, то това ще са чувствата, които са разпознаваеми за теб и с които можеш да се свържеш. Логично е и тях да привлечеш.

2. В любовта е важно само това, което ти си готов да дадеш, а не само това, което искаш да получиш. Ако мотивацията ти е да получиш, значи не искаш любов, а желаеш някой да замести липсващите ти или неадекватни родители и точно като родител едностранно да ти даде, а ти да получиш. Много връзки започват по този начин, но лесно приключват, защото основата им не е партньорски любовна.

3. В любовта трябва да си позволиш да чувстваш, а когато чувстваш, това невинаги са преживявания от най-високия, светъл и позитивен регистър. Поради тази причина много хора избират да се лишат от любов, просто защото се страхуват да се свържат с емоциите си, особено с по-предизвикателните.

4. В любовта трябва да си свързан с емоциите си и да можеш да ги изразяваш. Ако не познаваш емоционалния си свят или винаги реагираш на всичко по еднакъв начин, защото твоето семейство не са те глезили, били са добри родители, но не е имало милувка, нито нежност, нито емоционално общуване, то вероятността да си напълно неразбран в любовта е много голяма.

5. Когато искаме любов, е добре да знаем какво точно значи тя. Много хора бъркат любовта със секса, с връзка, с гадже, със заместител на отсъстващия родител. Възможно е, ако очаквате секс и получите любов, да сте много разочаровани.

Свързани статии

6. Любовта изисква вярност. Човек се слива с партньора и каквото усеща единият, това усеща и другият. Ако не смяташ, че това е сценарият в твоята връзка, може би вървиш към любовта, но не си я стигнал. Когато се усещате като едно цяло, когато едната страна страда, то и другата страда. Затова се изисква коректно отношение и вярност.

7. Любовта не може да запълни самотата ти. Ако си крайно самотен, то трябва да поработиш върху това. Любовта ражда любов, любовта води до любов и ако няма любов в живота, то няма как да я привлечеш.

Коментирай