Семейство

Дневен хороскоп за 6 юни

Раците да внимават с емоциите

06.06.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Денят ще ни донесе редица изпитания, ще трябва да внимаваме и при работа с документи. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Има дни, в които се налага всичко да бъде направено два пъти. Днешният може да е един от тях. Не се учудвайте, ако колата не запали от първия път, компютърът иска рестарт или забравите ютията включена. Ориентирайте се към втори опит без да губите време. Само не пропускайте поканата за любовна среща, няма да я чуете втори път.

Телец

В началото на деня действайте с по-интензивно темпо. Опитайте се да се справите с текущите задачи колкото е възможно по-бързо, защото непредвидени обстоятелства вероятно ще ви принудят да нарушите обичайния ритъм, да участвате в публична дискусия или друг вид бизнес-среща, където ще ви е особено приятно.

Близнаци

Първоначално поставете ред в документацията, която ще се налага да ползвате. Не е изключено да откриете грешка или пропуск, който ще сте в състояние бързо да отстраните. Околните ще имат нужда от съдействието ви и няма да ви оставят да се потопите изцяло в текущата работа, но пък ще ви извадят от отегчението на рутината.

Рак

Началото на деня ще е окуражаващо. Ще получите висока оценка за работата си и покана да присъствате на интересно развлекателно събитие. Повишената емоционалност обаче може да ви подейства разсейващо. Ако е възможно, не се заемайте с отговорни задачи.

Лъв

За някои занимания ще се натъкнете на затруднения, предизвикващи усещане за несигурност. Осигурявайте си кратка пауза преди да се захванете с едно и също нещо втори и трети път. Ще намерите правилния начин, ако не бързате. Вечерта ще чуете приятни новини от хора, на които много държите.

Дева

Ще имате възможност да реализирате първоначалните си замисли и би било грешка да не се възползвате. Никой и нищо няма да спре творческия ви устрем, стига да се придържате към правилата. Покана за парти с приятели вечерта ще ви подейства ободряващо, ще е нещо като заслужена награда за вложеното старание.

Коментирай
Свободно време