Семейство

Седмичен хороскоп за 11 – 17 ноември

Близнаците да внимават с предложенията, които получават

11.11.2019г. / 11 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Не се отказвайте от възможността да обмислите, обсъдите и разнищите всяка идея, която ви хрумва през тази седмица. Даже не е нужно да търсите конкретни събеседници. С когото и да споделите ще се заинтригува и ще ви съобщи собственото си мнение. Колкото мненията са по-различни от вашето, толкова по-добре. Ще ви подскажат нестандартни решения, които може да се окажат доста атрактивни.

Формулирайте и обобщавайте заключенията си, но не бързайте с окончателните решения. Не е задължително да стартирате каквото и да било през тази седмица.

Обстоятелствата ще са благоприятни за довършване на изостанали занимания. Дейности, които са в застой поради проблеми, предизвикани от държавната администрация, този път може да стигнат до финалната права.

Кои зодии ще са късметлии през 2020 година

Лъв

Дайте си малко почивка. Осигурете си малко повече лично време, в което ще можете да обмислите подробно всичко постигнато до момента и дългосрочната си стратегия. След като набележите основните цели ще можете да преминете и към оформянето на конкретна тактика за действие.

Ще се убедите, че тангото не е само танц (крачка назад, две напред), а на моменти е и печеливша схема на работа. Че намаляването на темпото дава възможност и за физическа почивка, и за прочистване на мислите от натрупаните нереални надежди.

Осъзнавайки дълбоко личните си възможности, ще постигнете качествено ново ниво на оценка на събитията, в които сте въвлечени и всичко ще ви се получава с пъти по-лесно.

Дева

Периодът ще е благоприятен за разширяване на социалните ви контакти. Изобщо, публичният ви живот ще е много активен, ще създадете нови връзки, а част от съвсем скоро реализираните ви запознанства ще се трансформират в стабилни приятелства.

Възползвайте се от всяка налична възможност за повишаване на познанията и трупане на допълнителен опит. Дори от предложенията, които ви изглеждат меко казано странни. Винаги има шансове да научите нещо ново. Което пък ще е свързано с подобряване на материалния ви статус и жизнения стандарт като цяло.

И в целия този водовъртеж не забравяйте да се грижите за здравето и привлекателния си външен вид.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
ne mi haresva podobna preporuka i ne jelaia da us4astvam v podobni slujebni igri4ki
отговор Сигнализирай за неуместен коментар