Семейство

Седмичен хороскоп за 11 – 17 ноември

Близнаците да внимават с предложенията, които получават

11.11.2019г. / 11 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Доста интересен ще е за вас предстоящият период. За да постигнете целите, които си поставяте ще имате нужда от спокойствие и сигурност. Това означава, че е желателно да сте повече време сред хора, на които имате доверие и които ви зареждат с положителна енергия.

Приемете неуспехите (а такива ще има) като възможност да се развивате, да научите нещо допълнително. Това е подсказка, че след като не сте усвоили уроците от чуждите грешки се налага да усвоите уроците от своите.

Не е подходящо да започвате генерални промени, свързани с работата и местоживеенето ви. Материалното положение остава стабилно.

3 зодии ще се радват на романтика през ноември

Скорпион

Допълнителни занимания ще повишат заетостта ви. В същото време контактите ви ще са интензивни и ще запълнят сериозна част от времето и вниманието ви. Ежедневно ще се налага да променяте текущата си програма отхвърляйки една задача и добавяйки друга. Отчитайте и тежестта на личните отношения в оформянето на графика си. Избутването на семейството и любимия човек на заден план няма да доведе до нищо добро.

Не се вторачвайте в дреболии, ако искате да поддържате спокойни и коректни лични отношения. Независимо дали общувате с приятели или с колеги, оставяйте им лично пространство и възможност да изразят мнението си.

Събитията ще са по-интензивни в края на седмицата.

Стрелец

Ако от доста време обмисляте средно скъпа покупка като кафе-машина, ютия, миксер със сравнително дълъг период на употреба и вече сте събрали необходимата сума, то през тази седмица е много вероятно да я осъществите. Задължително поискайте да ви я тестват още в магазина, пазете гаранционните документи и тези за покупката.

Не е желателно обаче, да купувате автомобил, жилище или да предплащате ваучери за екскурзия, дори да ви изглеждат много изгодни. Изчакайте края на месеца.

Семейните представители на вашия знак може да имат леки недоразумения с партньора си, а при несемейните не се очертават възможности за нова сериозна и дълготрайна връзка.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
ne mi haresva podobna preporuka i ne jelaia da us4astvam v podobni slujebni igri4ki
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време