Семейство

Седмичен хороскоп за 11 – 17 ноември

Близнаците да внимават с предложенията, които получават

11.11.2019г. / 11 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Ще е полезно, ако през тази седмица се опитате да излезете от рамките на типичния си консерватизъм. Синхронизирайте действията си с тези на екипа, в който пребивавате, независимо дали става дума за работното място, приятелски кръг или семейна обстановка. Систематизирайте още веднъж целите си. Помислете дали не инвестирате прекалено много сили и средства за неща, които отдавна са загубили актуалността си. Уточнете посоката, която е правилно да следвате. Не избързвайте с решенията.

Проявете сдържаност в критични моменти. Не очаквайте да получите съгласие за всяко свое предложение. А когато получите отказ, отделете време за усвояване на нова информация. Точно там ще намерите скрито разковничето на успеха си.

10 неща, за които не трябва да лъжете

Водолей

Започнете седмицата с мисълта, че е по-добре да не разчитате на късмет. Усмихнете се, въоръжете се с търпение и чувство за хумор и просто следвайте събитията. Част от тях няма да са окуражаващи, но пък няма и да са фатални. Ще преборите неуспехите с логика, последователност, разумни действия и педантично следване на правилата. Може да не напреднете кой знае колко, но няма и да претърпите материални загуби, ако не надценявате силите и възможностите си.

На работното място колегите и шефът ще се съобразяват с настроението ви и няма да създават неприятности. Избягвайте контактите с непознати и не коментирайте с тях проектите си.

Риби

Интересните събития ще са свързани с личните и деловите отношения. Ежедневно при вас ще постъпва интензивен поток от информация. Редуцирайте важното от спама, ще попаднете на не лоши предложения за нова или допълнителна работа. Осъществете връзка с източниците на предложенията и преценете кои от тях са най-ефективни и едновременно с това се вписват в принципите ви.

Контактите няма да са много, но ще са качествени. Ако сте готови за някои леки отстъпки от глобалните си разбирания със сигурност ще създадете трайни и пълноценни връзки. Преобладаващо ще са делови, но не е изключено някои от тях да се окажат и с романтичен привкус.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
ne mi haresva podobna preporuka i ne jelaia da us4astvam v podobni slujebni igri4ki
отговор Сигнализирай за неуместен коментар