Семейство

Астролог Петя Георгиева: През 2020-а ще трябва да внимаваме за финансите си

Според астролога през новата година ще имаме шанс да подредим „пъзела“

28.11.2019г. / 14 50ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

2020-а според китайския хороскоп ще е годината на Плъха. Какво означава това, какво е характерно за този знак?

Плъхът или Мишката (на кой както му е удобно) е първият знак в китайския зодиак, така както Овенът е първи в римския. С други думи казано, започва нов 12-годишен цикъл. Това не означава, че ще се повторят събитията от преди 12 години, а че ще са тъждествени тенденциите. Аналогични, без да са еднакви. Ще се получи момент на надграждане, на растеж, на развитие.

И действително, характеристиките на Плъха ще трасират характеристиката на годината. Той е дребно животинче, трудолюбив, пестелив, обича да трупа запаси, предпазлив е, не рискува, не разчита на помощ, не е коварен, изглежда спокоен, но всъщност е доста енергичен, колкото и да е влюбен успява да се овладее, не поставя чувствата на първо място, но държи на дома и на семейството си. Това са и принципите, към които трябва да се придържаме, ако искаме да подредим нещата според вижданията си.

Има ли нещо, за което е добре да внимаваме през 2020-а година?

Да, за финансите си. За бизнеса, за инвестициите и за решения, които взимаме под напора на емоциите, а не след като сме преценили всички „за“ и „против“.

Освен това, не бива да допускаме ситуации, които са дежавю. През тази година повтарянето на грешките няма да удвои, а ще учетвори загубите ни. Всяко решение с перспективен ефект трябва да е много добре обмислено.

6 двойки зодии, които са идеалната любовна комбинация

Ако трябва да определите с няколко думи бъдещата 2020-а година, какво бихте казали?

Възлова. Година, в която ще имаме възможност да „подредим пъзела“, ако сме достатъчно старателни, но и сдържани.

Трябва да се движим към целите си по преки, а не по заобиколни пътища. Да правим нещата по възможно най-простия начин, който ще се окаже и най-ефективен, да избягваме усложненията навсякъде и във всичко, а главно в отношенията си.

Коментирай