Семейство

Любовен хороскоп за 2 – 8 март

Венера ще добави романтика в живота ни

03.03.2020г. / 14 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовта понякога се налага да си направим равносметка за някои неща, да погледнем реално, за да видим къде грешим. Точно това ще се случи в първата седмица на март. Венера ще се премести в знака на Телец и това ще ни помогне да разширим своите възможности да изразим себе си в любовта.

Овен

Любовният ви живот ще остане на заден план, заради кариерата. Възможно е да сте по-натоварени от обикновено. За щастие, това е временно. След като се справите с професионалните си задачи, отново ще усетите себе си. Към средата на седмицата ще усетите вниманието на представител на противоположния пол, което ще ви стопли. Това може да е вашата половинка или обожател.

Любовен хороскоп за март

Телец

Телци, вашият владетел Венера, се премества във вашия знак в сряда, като ще ви донесе положителни вибрации по отношение на романтиката. Необвързаните представители на зодията с лекота ще привличат вниманието на обожатели. Ако търсите нова любов, има предпоставки за интересно романтично начало. Обвързаните Телци ще се радват на любовта и вниманието на партньора.

Коментирай