Семейство

Дичо: Всеки път бързам да се прибера да си гушна детето

С любов, детски плач, прегръдки, музика и вдъхновение е изпълнен животът на обичания изпълнител Дичо от D2 и неговата любима Карина

14.07.2020г. / 13 16ч.
Мария Дуковска
Дичо и Карина.

Дичо и Карина.

С любов, детски плач, прегръдки, музика и вдъхновение е изпълнен животът на обичания изпълнител Дичо от D2 и неговата любима Карина, която преди пет години го дарява с най-ценния подарък – тяхната първородна дъщеря Ариел. А след като съвсем скоро на бял свят се появи и малката Тина, музикантът може да се похвали, че е заобиколен от пленяващата красота на едно истинско женско царство. Повече за емоцията и отговорността да станат родители за втори път, слънчевата двойка разказа в четвъртото специално онлайн издание на „Форум бременност и детско здраве“, което се организира от Puls.bg и се излъчи на живо в официалния сайт и социалните мрежи на медията.

Пред водещата и главен редактор на Puls.bg Румяна Тасева, звездното семейство сподели, че по време на втората бременност са имали няколко много критични дни, след като Карина получава тежка дехидратация и се налага да влезе в клиника. Благодарение на професионалната лекарска намеса и неотлъчната подкрепа на Дичо, любимата му бързо се възстановява. „Винаги обръщайте внимание на майките и наблюдавайте нещата“, съветва бъдещите татковци певецът.

Пред зрителите Карина бе категорична, че противно на най-разпространените митове втората бременност не е по-лека. „Всяка бременност е различна, може би си по-подготвен, но и това може да бъде измамно усещане. Защото вече знаеш пътя, през който ще минеш, но можеш и да подцениш някое усещане или състояние“, допълни тя.

А за спокойното преминаване през този тежък период от бременността, майката на малката Тина благодари на любимия си и неговите непрестанни грижи. „Това е всъщност винаги да имаш човек покрай теб, който да може да реагира, да отиде до аптека да ти вземе нещо“, сподели тя.

Новият член на семейството се появява на 12 юни, по време на пандемията от COVID-19. Малко преди това да се случи, Дичо се връща от турне в Англия, когато бременната тогава Карина решава да прекарат задължителната 14-дневна карантина заедно. „Два пъти или три пъти припадах. Тя ме свестяваше. Тя излезе по-желязна“, разказа музиканта за стреса и притесненията си да не зарази някого.

Увереността и спокойствието, с които двамата преминават през всичко по пътя си, се дължи на дългогодишното приятелство, прераснало в любов, носеща днес имената Ариел и Тина.

„Израснахме заедно. Това са вече 15 години. Добре че беше тя да ме накара да имаме дете, защото аз малко се дърпах“, сподели Дичо. „Сега искам трето“, с усмивка добави той. За емоцията да станеш баща за втори път, певецът е категоричен: „Всеки път бързам да се прибера да си гушна детето“.

На въпроса как се е променила Карина след раждането на децата, Дичо сподели, че бременността я е направила още по-красива. „Децата възпитаха в нея супергерой“, отбеляза той.
След като се запознава добре с особеностите и преимуществата на съхранението на стволови клетки, звездното семейство решава да се възползва от услугата. „Това е една сигурност, с която живееш много по-спокойно. Според мен е една хубава инвестиция“, сподели Карина.

Дичо и любимата му бяха само част от специалните гости в четвъртото онлайн студио на форума. Заедно с тяхната вдъхновяваща история, зрителите имаха възможност да чуят ценни насоки и съвети към бъдещите и настоящи родители, свързани с етапите на развитие, през които преминава плодът и възпитанието на бебето по време на бременността.

Форумът достигна до над 35 000 уникални потребители през различните канали на Investor Media Group, които го излъчваха едновременно на живо. По време на специалното студио с томбола беше изтеглен и големият победител, който спечели 3 нощувки в луксозните морски къщички в семейния „Къмпинг Градина“.

Специалната онлайн поредица на „Форум бременност и детско здраве“ се реализира с генералното партньорство на тъканна банка „Селена Целс“ и с подкрепата на Select Asset Management, MEDICAL DENT, Water Wipes, Colief и „Къмпинг Градина“.

Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, Tialoto.bg, „Новите родители“, „Дневникът на мама и татко“, Bebok.eu, Mama mia, „Жената днес“.

Коментирай