Семейство

Цветове за късмет през 2022

Как да ги използваме

26.11.2021г. / 12 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жълт цвят за добри взаимоотношение и приятелство

Жълтото винаги е било цвят, който се свързва с топлина, плодородие, късмет. В китайската култура той се свърза с имперската власт. Това е и цветът на жълтата река, която носи така необходимата животворна вода в полетата с ориз.

През 2022 г. жълтият цвят ще символизира приятелствата и взаимоотношенията като цяло. Това е и един от цветовете на Земята, който олицетворява стабилността, приятелите, съюзниците. Трябва обаче да внимаваме между тях да не задържим в живота си скрити врагове, конкуренти. Да развиваме себе си и да сбъдваме мечтите си.

Бяло за развиване на креативността и потенциала като цяло

През 2022 година не пропускайте да добавите в интериора на дома или в гардероба си бижута в цветове като бяло, златно и сребристо. Те са свързани с елемента метал, който през 2022 г. е елементът, който представя таланта и свежите идеи, способността да научаваме нови и полезни неща. Ако работата по някакъв начин ви е свързана с творчество, идеи, това са цветовете, които ще ви помогнат в оригиналното мислене, с което да впечатлите, когато сте в трудни ситуации и трябва да намерите правилното решение.

Зелено за късмет

Няма как да не споменем и него като цвят на късмета през новата 2022 година. Зеленото е най-добре да се използва като акцент, като се носят нефрит, смарагд или други камъни със зелен цвят. Да добавим нещо малко като декор в дома в тези нюанси, в облеклото, грима, за да активираме късмета.

Коментирай