Семейство

Предсказания за 2022 година: какво ни очаква според астролози

Предаването „Историите ON AIR“ с акцент върху предсказанията за 2022-а

08.03.2022г. / 15 19ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Смразяващи са предсказанията на ясновидци и гадатели за 2022 г. Интернет пространството е залято от прогнози на световноизвестни пророци, като част от тях намират място в новия филм на Миглена Георгиева от поредицата на Bulgaria ON AIRИсториите ON AIR“.

Едно от тях е на баба Ванга, която казвала, че през настоящата година ще има сериозно напрежение между Изтока и Запада.

Очакват ни много геополитически турбуленции, а Украйна ще е ябълката на раздора. Това видяла приживе за настоящата година казахстанската пророчица Вера Лион.

Най-известният пророк и астролог в света – Нострадамус пък е записал през 1555 г. в своята книга „Предсказания“, че през 22-рата година на 21-ви век изкуственият интелект ще атакува човешката раса. Ще има разрушения, а мирът ще е предшестван от 72 часа тъмнина.

Астролозите пък са категорични, че звездната карта сега показва развитие на събития, започнали преди три години.

Какво се случи? Случи се това, че ние влязохме в глобалната политика. Но картата показва, че има изключително достатъчно възможности да се маневрира. Нашата основна задача е да маневрираме!“, казва астроложката Антоанета Салфидж.

За целия свят годината е шестица. А за България е деветка, което означава приключване, финализиране, равносметки, рекапитулации. Всички ще сме малко по-приповдигнати и ще има повече драматизъм в обмена на информация. Може да очакваме необичайни събития в чужбина“, обяснява нумероложката Ели Маринова.

Трите години от 2020-та до 2022-ра се сливат в едно. Промените ще са за целия свят и не зависят от нас. В момента става световно преразпределение на позиции и хора, което ще продължи и през 2023 година. Пандемията удари цял свят, гладът ще удари пак цял свят!“, казва ясновидката Илияна Чаушева-Гюкчен. Според нея най-малко стълкновения ще има в България, но самата година е динамична. Трудните моменти, през които ще минаваме ще са за добро, категорична е ясновидката.

В глобален мащаб кризите тази година ще са във властта и ще са провокирани от парите, земята и ресурсите, казва астроложката Антоанета Салфидж.

Ужасно ще ни пържат, ще ни въртят като на шиш. Ние тъкмо ще си мислим, че всичко е свършило и ще се окаже, че не е така. През цялата година ще има промени налагани отвън и ново напрежение, което ще избива отвътре, от народа“, допълва Салфидж.

Горещите точки през годината, които могат да се проявят като политически и социални протести са няколко. Първата е около пролетното равноденствие. След това в края на юли – началото на август, но голямото разтърсване ще е в края на октомври – началото на декември, обяснява астроложката.

В самото начало на годината девизите са – толерантност, хуманизъм и алтруизъм, равенство и братство, ред и закон. В името на тези ценности може да се получи напрежение и извънредни ситуации. Финансовите ни възможности ще са по-ограничени заради инфлацията. Напрежение ще има през цялата година, през три месеца, а през декември ще има много недоволни“, обяснява нумероложката Ели Маринова.

След 12 март започва промяната. През месец май хората ще осъзнаят, че от миналото нищо не е останало, казва Гюкчен. През април-май хората ще излязат на протест, което може да провокира промени в правителството.

В този период икономическата криза ще е във вихъра си. Ще има смяна на министри, но през септември може да се стигне и до подаване на оставка на правителството“, казва ясновидката Илияна Чаушева-Гюкчен. Тя предупреждава, че има опасност от пожари, слаба земеделска реколта, проблеми в животновъдството и катастрофи по пътища, но в страната ни няма да има война.

България ще оцелее и до 2025 година ще сме нормална, красива и успешна държава“, заявява оптимистично Гюкчен.

Антоанета Салфидж е категорична, че коронавирусът не е част от астрологичния процес, който управлява болестите. А според ясновидката Гюкчен след месец юни вече няма да носим маски.

2022 г. е годината на Венера. Тя ще изисква от нас баланс, ще се търсят хора, които могат да виждат и плюсовете, и минусите на различните гледни точки. Казват, че когато планетата на любовта властва, войнствено настроените лидери си отиват – или с добро, или не с толкова добро.

Вижте филма на Миглена Георгиева във видеото.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
..... ( преди 2 години )
Свободно време