Семейство

Женски хороскоп за май

Месец на нови възможности

27.04.2022г. / 11 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Май месец е благоприятен период за реализация на творческия потенциал. Новите любовни връзки през май и тяхното продължение ще зависят до голяма степен от това какъв партньор ще срещнем. Звездите ни съветват да не бързаме. Някои представителки на зодиака ще успеят да постигнат успехи в работата, да подобрят финансите си, да реализират големи лични проекти.

Повече вижте в женския ни хороскоп за май.

Любовен хороскоп за май

Жената Овен

През месец май, за жените родени под знака на зодията, ще бъде важно да са максимално сдържани. В противен случай една грешна дума или необмислено действие може да се превърне във фатална грешка за вас. Онези представителки на знака, които могат да поемат контрол над емоциите си, ще могат да постигнат успехи в работата. Но ще бъде важно да сте инициативни. Във финансовия сектор са възможни непредвидени разходи.

Отношенията в личния живот могат да достигнат ново ниво, ако нямате сериозна връзка или отскоро сте във взаимоотношения с някого. Връзките, които не са на една територия може да се окажат сложни. Сериозно обвързаните дами ще се радват на хармония с любимия човек.

Коментирай