Семейство

Таро карти за юли

Очаква ни хубав месец

23.06.2022г. / 13 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Месец юли идва с динамика от събития. Таро картите разкриват, че това е месец, в който ще можем да развием идеите си или ако не поставим тяхното начало, то поне да си дадем още малко време, в което да ги обмислим добре. Хубаво е да помислим коя страна от живота ни е в застой и да започнем да правим първите стъпки към това да постигнем желаните промени, но без да се опитваме да изпреварваме събитията.

Повече за вашата зодия и коя е вашата карта за месец юли вижте в следващите редове.

Изберете таро карта и вижте посланието за вас

Зодия Овен

Карта таро: Вселена (Голяма Аркана)

Вселената е една от най-мощните карти в таро. Затова, скъпи Овни, радвайте се! Имате голям шанс да изпълните всичките си кармични задачи. Едни от най-повтарящите се сценарии са взаимоотношенията с хората край вас. Давате пари назаем или взимате, но не ги връщате или възниква друг конфликт на тема пари.

Срещате нов партньор, но моделът ви на поведение се повтаря както с предишните ви или позволявате едно и също отношение към вас, позволявате на високото его да ви води в грешна посока, отново и отново... Списъкът е дълъг. Помислете какъв е вашият повтарящ се сценарий във взаимоотношенията с хората. През юли ще имате възможността да сложите край на този проблем.

Картата на Вселената показва, че сте на прага на големи и съдбовни промени. Като направите правилния избор и излезете от цикличния кръг (повтарящ се сценарий), вие ще започнете да вървите нагоре.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати