Семейство

Женски хороскоп за май

Динамичен месец с изпитания

28.04.2023г. / 11 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Месец май ще бъде динамичен откъм астрологични събития. Те ще ни поставят под някои изпитания и промени. Първоначално може и да не ни се харесат, но впоследствие ще видим, че това е било в наша полза. Важно ще бъде да не влизаме в излишни спорове. Повече за всяка зодия вижте в женския ни хороскоп за май.

Любовен хороскоп за май

Жената Овен

Скъпи дами, новият месец май ще бъде изпълнен с възможности за вас. Ако искате да се възползвате максимално от тях, бъдете внимателни към предложенията, които достигат до вас. Възможно е за кратко да се почувствате така, сякаш сте подложени на силен стрес, натиск или сте тръгнали по грешен път, но не позволявайте на тези съмнения в себе си да ви победят. Късметът ви се усмихва, така че не пропускайте шанса си.

Цялата паника, безпокойство, съмнение в себе си по време на работа и т. н. ще започнат да намаляват през втората половина на месеца. Ще успеете да видите положителните резултати от вашата упорита работа. В любовен план са възможни някои разногласия, но и тях ще успеете да разрешите.

Коментирай