Семейство

Картички за Никулден

04.12.2009г. / 11 54ч.
Вергиния Генова
Картички за Никулден

На Никулден според легендата празнуват както всички носещи името Николай, Николинка и всякакви други модерни производни, така и банкерите, че покрай тях и всички, които по една или друга причина се занимават с финанси. А това като цяло прави една доста голяма група, да не кажем, че всеки втори има повод да празнува.
А и във всяка българска къща се готви риба.

С една дума всички празнуват, а особено във време на криза, която за едни е временна, за едни постъпателно възвръщателна, цял живот се чудиш и маеш какво да подариш на всички свързани с празника.

И тогава се сещаме за символичните подаръци и саморъчно направените картички.

В интерес на истината не съм виждала масово да се продават подходящи картички за Никулден, така че, ако искаме да сме оригинални – трябва да изберем бутиковите т. е. ръчно правените.

Сега ви предлагаме няколко изключително лесни за направа и подходящи за Никулден картички. Те са направени изцяло от подръчни материали – вестници, стари пликове за писма, панделки, кламери и монети. Ако имате въпросните неща на куп, сръчни сте, имате готовата идея, можете да ги изработите за по-малко от пет минути.

Успех! И проверете и за рецепти за приготвянето на богата Никулденска трапеза.

Уникални Никулденски картички

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
niki ( преди 11 години )
da si jiv i zdrav da ima6 mnogo 6estici i da slu6a6 mama
отговор Сигнализирай за неуместен коментар