Меню

Апетитна марината за скара

18 октомври 2015 | 12:07 | Михаела Лазарова
5 от 3 гласа
Добави в любими
2 см корен от джинджифил
4 супени лъжици соев сос
червен пипер на прах
10 мин.

  • Порции: марината за 500 г месо

Продукти
Приготвяне

Тази ароматна марината е подходяща за овкусяване на говеждо месо, но по желание може да овкусите и пилешко, свинско.

Обелете и настържете корена от джинджифил на ситно ренде.

Нарежете месото на хапки, котлети или овкусете цялото парче, сложете ги в подходящ съд и добавете съставките за марината. Разбъркайте добре и натъркайте леко месото.

Оставете маринатата за 2-3 часа.

Снимка: istock

Рецепта: adme.ru

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай