Какво те мъчи в любовта?

Партньорът ми мастурбира по няколко пъти на ден

Ева Кулева ви съветва как да намерите щастието в любовта

27.04.2016г. / 17 44ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Въпрос от читателка за рубриката „Какво те мъчи в любовта?“

Въпрос: Казвам се Ани и съм на 50 години. Имам връзка от две години с 45-годишен мъж и от почти година живеем заедно в моя апартамент изцяло на моя издръжка. На няколко пъти го хванах, че флиртува в сайтове за запознанства. Поговорихме и изчистихме проблема. Интуицията обаче ми подсказваше друго.

Взех назаем скрита камера от приятелка, тъй като отсъствам често и това, което видях ме шокира. Очаквах да води жени вкъщи, но не. Мастурбира по няколко пъти на ден и ръката му е постоянно на пакета. Така в продължение на три седмици. Сигурна съм, че го прави постоянно и сега, въпреки че върнах камерата и не мога да гледам.

Правим секс 1-2 пъти седмично, много е мил, обгрижва ме, имаме много общи интереси и го обичам. Питам се, това мастурбиране нормално ли е, при положение, че има партньор до себе си? Усещам, че не е безразличен към мен, но имам чувството, че ме използва, докато му се подредят нещата. Моля за вашето мнение.

Ева Кулева: Благодаря ти за откровеното писмо, Ани. Това, което мен ме шокира е, че този мъж живее у вас и ти го издържаш в продължение на една година! И по нищо не личи да се питаш дали това е нормално. Нищо чудно, че по цял ден мастурбира. Ти се грижиш за него, не му се налага да работи, често отсъстваш, скучно му е на човека.

Развесели ме и фактът, че твоя приятелка има скрита камера и ти си я взела, за да го наблюдаваш. Представих си ви като стопанин и домашен любимец, който е оставен без надзор.

Много се забавлявам и когато ме питат „Това нормално ли е?“. Какво значение има дали е нормално?! Важното е как се чувстваш ти. Чувстваш ли се удовлетворена от тази връзка? Чувстваш ли, че имаш равностоен партньор в живота?

Ако съдя по думите ти „безразличен към мен“ и „ме използва“, явно не се чувстваш удовлетворена.

Вярваш ли, че трябва да плащаш, за да получаваш секс и внимание от мъжете? Вярваш ли, че заслужаваш любов и внимание, заради това, което си, без да се налага да правиш нещо специално или да се грижиш за мъжа като майка?

Ева Кулева

лайф коуч и ментор

Rare Life Coaching

0889 237 207

https://rarerelationships.eu/video-blog/

* * *

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

Коментирай