Какво те мъчи в любовта?

Как да си върна любовта му?

Ева Кулева очаква вашите въпроси за любовта

24.04.2018г. / 12 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато чуем, че някой е в дългогодишен брак, винаги се питаме каква ли е тайната на тази двойка за щастлива връзка. Но понякога дълга връзка, не означава непременно щастлива. Днес в рубриката ни „Какво те мъчи в любовта?“ лайф коуч Ева Кулева съветва читателка, която иска да запази брака си.

Въпрос: След 26 години брак (щастлив поне за мен) и един голям син, съпругът ми ми изневери. Искаше да ни напусне и вероятно само роднините му, които ме подкрепиха, го спряха. Вече една година продължаваме да живеем заедно, но аз не усещам обичта му, както съм я усещала толкова години. Как да се справя, как да си върна любовта му? 

Ева Кулева: Не вярвам, че можем да накараме някого да ни обича. Това е негов избор. Ти можеш да се отнасяш към него с любов и да се грижиш за себе си – да се чувстваш щастлива, независимо от неговото отношение.

Можеш да говориш с него и да разбереш дали той има желание отново да сте двойка, а не само съквартиранти. Да го попиташ от какво има нужда и как би могла да му помогнеш да задоволи нуждите си. И съответно да му споделиш от какво имаш нужда ти и как той би могъл да ти помогне да се чувстваш обичана.

Ако живее с вас само заради роднините, едва ли това е добра мотивация. Той прекъснал ли е отношения с жената, с която е имал авантюра? Има ли друга жена в живота му?

Обсъдихте ли неговата изневяра? Той изрази ли съжаление, извинение и намерение да не се случва отново?

Ева Кулева

лайф коуч и мачмейкър

Rare Life Coaching & Matchmaking

0889 237 207

http://rarerelationships.eu/

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

Коментирай