Какво те мъчи в любовта?

Имам чувства към един мъж

Ева Кулева очаква вашите въпроси за любовта

19.06.2018г. / 12 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Имате ли любим мъж до себе си? А може би някой вече е привлякъл вниманието ви, имате приятни минути с него, когато се видите, но... сякаш нещата не се получават. Днес в рубриката ни „Какво те мъчи в любовта?“ лайф коуч Ева Кулева отговаря на въпрос на читателка.

Въпрос:

Имам чувства към един човек. Когато остана сама и започна да мисля по този въпрос си казвам „Не, няма как той да отвръща на чувствата ти …“ Но в следващия момент си спомням за някои негови действия и в мен пак се вливат някакви надежди. Много съм объркана. Не знам какво да правя... По-точно аз знам … Знам, че това нещо трябва да приключи, но точно когато си мислех, че съм започнала да го преживявам … съдбата пак си изигра шега с мен и пресече пътищата ни на улицата.

Ева Кулева:

От въпроса ти разбирам, че с този „човек“ не сте имали връзка и вероятно не сте излизали на среща. Какво те кара да мислиш, че „няма как той да отвръща на чувствата ти“? Ако и той си мисли същото за теб? Има начин да разбереш – можеш да го попиташ директно или да помолиш някой общ познат да го попита дали проявява интерес към теб.

Ако си му показала ясно, че го харесваш и би се радвала да прекарате време заедно, а той не предприема нищо, значи няма какво да го мислиш.

При всички случаи мисленето няма да помогне.

Едно от 4-те споразумения на Дон Мигел Руис гласи „Не прави предположения, задавай директни въпроси“. Но повечето хора явно се страхуват от отговорите, които може да получат и предпочитат да мислят, да гадаят и да предполагат, вместо да питат.

Ева Кулева

лайф коуч и мачмейкър

Rare Life Coaching & Matchmaking

0889 237 207

http://rarerelationships.eu/

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

Коментирай