Знаете ли, че...?

Знаете ли, че... във всяка секунда 30 милиона души гледат порно!

Нечувани факти за... ами, за порното!

21.07.2015г. / 08 57ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Порното е заклеймявано. То е обявявано за антиморално, гнусно и изкривяващо истинската сексуална реалност.

Но порнофилмите са сред най-гледаните в световен мащаб. Дори да не си признават, милиони хора по света гледат порно всеки ден! Преди да ви накараме да си признаете дали и вие си пускате „забранени филмчета“ от време на време, вижте някои непознати и любопитни факти за порното в рубриката ни „Знаете ли, че...?“

Та, знаете ли, че най-често търсеният термин от порното е абревиатурата MILF. Тя означава буквално „Mother I’d Like To F*ck“. Ще ви оставим сами да си го преведете.

Мнозина смятат, че мъжете гледат в гърдите и половите органи на жените в порнофилмите. Това се оказва невярно. Според едно изследване много мъже са склонни да се фокусират върху... очите на порноактрисите! Можете ли да повярвате!?

Най-голямата порнокомпания в целия свят се намира не къде да е, а в Канада.

Провеждането на научни изследвания за това как порното повлиява отношенията във връзката се оказало изключително трудно, защото учените срещнали огромен проблем с намирането на контролна група мъже, които никога не са гледали порно.

Свързани статии

Преди 12 години имаше само около 70 хиляди сайта, посветени на порното. Статистиката показва, че през изминалата 2014-та година броят им е достигнал рекордните 4,2 милиона! Не е за вярване, нали?!

В Австралия порно, което включва жени с гърди, побиращи се в чашка А и по-малки, е строго забранено. Е това ако не е дискриминация!

Във всяка секунда някъде по света цели 30 милиона души гледат порно. Дори в момента, докато четете тези любопитни факти, някой може би мастурбира скрит в спалнята си или зад бюрото си!

Дори в страните, където порното е незаконно, много хотели правят изключение и пускат порно на гостите си в хотелските стаи.

Коментирай
Свободно време