Знаете ли, че...?

Знаете ли, че... Анджелина и Брад притежават почти половин милиард?

Някои факти за най-красивата холивудска двойка

10.10.2016г. / 17 43ч.
Михаела Лазарова
Анджелина Джоли и Брад Пит. Снимка: Reuters

Анджелина Джоли и Брад Пит. Снимка: Reuters

Откакто преди около две седмици стана ясно, че Анджелина Джоли ще се развежда с Брад Пит, няма и ден, в който те да не бъдат коментирани в световните медии. Сред версиите за причините за развода са евентуална изневяра от страна на Пит, както и насилие от негова страна над едно от осиновените им деца.

Какво ли не се изписа. Факт е, че те бяха една от най-красивите двойки на Холивуд, преминаха през редица изпитания, но приказката приключи. Днес в рубриката ни „Знаете ли, че..?“ споделяме някои любопитни факти за Анджелина и Брад.

Общото им богатство е оценено на около 400 милиона долара. Разгледано поотделно това на Брад Пит се оценява на приблизително 240 милиона долара, на Джоли на около 160 милиона долара.

Анджелина Джоли и Брат Пит се срещат на снимачната площадка на филма „Мистър и мисис Смит“. По това време Брад е женен за актрисата Дженифър Анистън.

Анджелина става майка за първи път през 2002 година, когато осиновява момченце от Камбоджа. Неговото име първоначално е Rath Vibol, но Анджелина го преименува на Мадокс Чиван.

Въпреки че когато е обявена новината за осиновяването, Анджелина е омъжена за актьора Били Боб Торнтън, тя официално приема детето като самотен родител, тъй като по това време двойката вече е разделена.

През 2005 г. Анджелина осиновява второ дете от етиопски произход, момиче на име Захара. Тогава детето е само на шест месеца.

Техните съвместни проекти включват благотворителни организации и винопроизводство. През 2006 година двойката създава фондацията „Джоли-Пит“, която е насочена към хуманитарните кризи по света. Също така имат бизнес с вино, гроздето за което е расло на земи в техен френски имот. Chateau Miraval вече е популярно по целия свят.

През 2014 година холивудската двойка узакони връзката си. Сватбеното тържество се провежда в техния семеен имот Chateau Miraval във Франция.

Знаете ли, че... Булката е облечена в прелестна сатенена рокля на Versace, която е изрисувана от децата ѝ?

През януари 2006 година Пит и Джоли официално дават имената си на двете осиновени деца. Така фамилиите им стават Джоли-Пит.

Няколко месеца по-късно двойката обявява, че очаква своята първа биологична рожба.

На 27 май 2006 година Анджи ражда момиченце, което кръщава Шайло Нувел. Първите снимки на бебето са продадени на списание „People“ за 4 милиона долара, а британският „Hello!“ Заплаща 3,5 милиона долара. Парите биват дарени за благотворителна цел.

Свързани статии

Днес Шайло иска да бъде наричана Джон и да носи момчешки дрехи, като преобразяването на гардероба ѝ струва повече от 10 000 долара.

Годината е 2007, а Брад и Анджелина решават да осиновят трето дете – 3-годишният Pax Thien.

През 2008 година всички медии бързат да съобщят новината, че Анджи е бременна отново, но този път с близнаци.

Снимки: Reuters

Коментирай