Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Нещо удобно и секси

29.03.2016г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: lovemaegan.com

Снимка: lovemaegan.com

Дръзки секси! Така посрещаме пролетта. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме две идеи за визии, в които ще се чувствате секси, свободни и дръзки.

Кажете „Да!“ на съчетаването на райе и тениски с принт. Любимите ви скини дънки се нуждаят от нещо свежо и нестандартно. Сакото може да бъде с по-едро или фино райе, а тениската да е с надпис или закачлива апликация.

Добавете към всичко това обувки модел „Оксфорд“ и компактна чантичка с тънка верижка. Тъй като температурите все още изискват да носим връхни дрехи, на подобен имидж би подхождало палто в класическа линия.

В гардероба на всяка жена трябва да има по един чифт секси фини кожени панталони. Те са идеални за ежедневната визия, както и за парти имидж, разбира се и в двата случая се нуждаят от точните допълнения.

В това предложение моделът е съчетал кожените панталони с удобни гуменки. Имаме отново оригинална тениска с щампа, лек суитшърт и разбира се фино палто в подходящ цвят, класическа линия и с дължина около коляното.

Свързани статии

Визия, в която няма как да не се чувствате секси и удобно. Чантата е обемна, в цвят слонова кост, декорирана е с един от водещите за сезона модни акценти – капсите.

Не забравяйте и за слънчевите очила. Нещо ретро, класическо или с леопардова шарка.

Снимки: lovemaegan.com

 

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
wtf ( преди 8 години )