Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Райе или някой любим ваш десен

11.08.2016г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pinterest

Снимка: pinterest

Имате ли любим десен или моден акцент, който присъства често във визията ви? Някои дами предпочитат точки, каре или райе, други добавят в сезонната мода нещо изработено от фина кожа, а трети - не могат да без разкоша на солей полите и роклите. 

Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме три иде за визия с три модни акцента, които всяка дама трябва да има в гардероба си. 

В първата визия обръщаме внимание на райето. Има много и различни видове райе, цветови комбинации, в които може да го носите, както и да го съчетавате с други десени. Тази визия е лято!

Панталон райе от памук и лен, с висока талия и стилно коланче, изчистена бяла тениска, удобни сандали и компактна чантичка, която може да се носи през рамо. Единственото, което бихме добавили е пищно колие с елементи имитиращи червени корали или такова, което е с флорални мотиви и камъни. 

Късите кожени поли са секси и са едни от модните акценти на 2016-та година. В черно, бежово, зелено, изчистени или с бродерии, капси върху материята, няма как да не добавите една от тях в гардероба си.

В това предложение  моделът е съчетал пола с висока талия, с обикновена тениска, стилна чанта и слънчеви очила с ретро рамка. Добавете кецове или сандали за стилен завършек на визията. 

И не на последно място - разкошният солей. В металик цвят, от материя с много блясък, ефирна коприна или кожа, този моден акцент винаги прави визията забележителна. В тази идея моделът е избрал кожена пола солей.

Свързани статии

Не е задължително подобни поли да са част от по-елегантна визия. Спокойно може да ги комбинирате с тениски, бюстиета, потници, гуменки и всичко, което добавя на визията свобода. Обърнете внимание и на чантата. Отново е компактен модел, с дълга дръжка. Всичко, което ви трябва са слънчеви очила и много  лятно настроение, с което да посрещнете новия ден. 

Снимки: pinterest

Коментирай