Модата е едно от тези вдъхновения, които ни помагат да бъдем по-красиви и да преминем през мразовитите дни с повече цвят и топлина. Ако и днес за пореден път сте погледнали гардероба си с въпроса „Какво да облека?“ ние ще ви предложим няколко стилни визии.

В случай, че се нуждаете от повече вдъхновение не забравяйте, че модните бутици ви очакват. Ето и нашите предложения.

Първото предложение за визия е подчинено на класическия черен цвят, предпочитан от много дами. Обуйте черен панталон, който съчетайте с класически модел риза, но изберете цветен десен. Точки, флорални или животински мотиви, са сред принтовете, които трябва да имаме в гардероба си.

Като допълнение може да изберете фина жилетка или пуловер. Завършете визията с черно палто, черни боти, (тъй като времето не позволява да носим половинки обувки) и обемен цветен шал. Шапките с мека периферия са добър избор, както и компактните чантички, които може да носите през рамо.

Харесвате ли леопардовия принт? Тогава е време за шопинг обиколка. Открийте вашето леопардово палто или изберете нещо на флорални мотиви, геометрични фигури. Излезте от класическите цветове. Преоткрийте и кожените панталони. В тях ще се чувствате секси и удобно. Може да ги съчетавате с по-къси пуловери, такива, които са размъкнати, ризи, туники.

Въпреки специфичността им, както и на леопардовия принт, не забравяйте, че подобна визия може да бъде завършена със стилни боти или спортни обувки. Топлите аксесоари са задължителни в мразовитата зима.

Още по темата

Всяка дама трябва да има в гардероба си, освен малката черна рокля, и поне още една, която е с фина бродерия и деликатни пайети. Тези невероятни модели от ефирна материя са подходящи за нашата парти, но и ежедневна визия.

Тук моделът е избрал бежовите цветове. Без излишна строгост, всичко е толкова неподправено и същевременно красиво. Добавете повече блясък в ежедневието.

Снимки: Instagram