Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Бъдете забележителни

09.02.2017г. / 06 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook

Снимка: facebook

„Има нещо наистина ужасно относно начина, по който хората се обличат в момента. Всички изглеждат еднакво. Всички искат да изглеждат неутрално.Вивиан Уестууд

Дами, съгласни ли сте с думите на една от най-забележителните жени в модната индустрия? Истината е, че всеки трябва да се стреми да изгради свой собствен уникален стил, който да е далеч от скучната и еднообразна визия.

Затова днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме три оригинални предложения, от които да заимствате идеи за вашата визия.

Перлено розово обвито във фини материи. Една от тенденциите за пролет-лято 2017-а на къща Chanel са меките розови нюанси, но и полите на волани, надиплянето на материите. В много модни бутици вече могат да бъдат открити подобни рокли и поли, а ние нямаме търпение да ги облечем още сега.

Това би направило зимния ни имидж още по-забележителен. Тук моделът е избрал ефирна рокля в съчетание с фино класическо палто. Половинките обувки може да замените с класически боти. Не забравяйте да завършите визията си и с подходящи аксесоари.

Точките във всичките им размери, цветови съчетания и комбинации с десени са разкошни. Осмелете се да ги комбинирате в една визия. Черно-бяло настроение с повече обем в линиите на моделите.

Свободно падащ широк панталон с невероятно палто в трапецовидна линия. Интересно и сякаш малко напомнящо за 70-те години на миналия век.

Свързани статии

Обемните поли с висока талия и трапецовидна линия ще бъдат част от нашия пролетно-летен гардероб. Перфектно се съчетават с риза, фин памучен или вълнен пуловер. А тази визия е повече от класическа. В нея всеки детайл напомня за женственост и прецизност в съчетанието до последното копче.

Снимки: Facebook

Коментирай