Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Райе в комбинация с красиви десени

02.05.2017г. / 07 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: личен архив

Снимка: личен архив

„Винаги влюбена... Без значение в какво или в кого... просто заради емоцията!“ – Вики.

Знаете ли, че позитивните хора са по-усмихнати, по-приветливи, по-добре приемани от околните и могат да постигнат повече успехи, за разлика от останалите? Ето защо е важно да започваме всеки нов ден с позитивна мисъл за себе си, като Вики.

Всяка сутрин нашата модна героиня се поглежда в огледалото, мисли колко хубави неща ще ѝ се случат и разбира се си задава въпроса „Какво да облека днес?“.

С чаша ароматно кафе, Вики успява да създаде своята дневна визия и да се впусне в предизвикателствата на живота. Днес ще ви покажем една прекрасна идея за това как да съчетавате няколко акцента в един имидж.

Райето е класически десен, който трябва да имате в гардероба си под една или друга форма. Вики е избрала рокля от трико в черно-бяла комбинация. Това, което прави модела интересен са джобовете. Обърнати навън, те напълно променят линията и тя от прав силует става трапецовидна.

Друг акцент, който ще добавяме по-често към пролетно-лятната визия са сърцата. Малки, големи, много на брой... Няма никакво значение! В съчетание с райе, цветя, каре и други интересни десени и апликации. Сърцата показват любов! Любов към себе си, към живота, към положителните емоции...

Свързани статии

Вики е избрала удобни черни гуменки с бели флорални мотиви. Червеното червило и слънчевите очила с рамки в леко изтеглена котешка форма завършват стилната визия. Бижутата трябва да са деликатни, може би с малки камъчета, а останалото е вашето излъчване.

Снимки: личен архив

Коментирай