Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Елегантна офис визия

09.05.2017г. / 08 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: личен архив

Снимка: личен архив

Ако има тоалет, който прави всяка жена забележителна, то това е роклята. Тя е предпочитан елемент от визията на деловата жена, която трябва да изглежда елегантно, също като Вики.

Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ тя е избрала да покаже имидж в класическа комбинация от цветове. Визията е изчистена, стилна. Роклята е с интересен акцент в горната си част. Лежерна поло яка, която продължава като елегантна наметка, с леко набръчкана материя.

Вики споделя, че предпочита дрехи от естествени материи, като памук, лен, коприна, вълна. Моделът на роклята позволява да бъде носена с късо яке.

Но тъй като говорим за офис визия, тук роклята е съчетана с късо яке, в материя подходяща за сезона. Меката яка и финото ѝ коланче добавят елегантен завършек на визията.

Свързани статии

„Никога не може да ви отнеме твърде много време, за да се погрижите за избора на обувките си. Твърде много жени мислят, че те са без значение, но истинското доказателство за елегантната жена е това, което е на краката ѝ.“ Кристиан Диор

Една класическа визия не може да мине и без половинки обувки на висок ток. Тези са от фин велур. Не забравяйте и за слънчевите очила. Те са незаменим дамски аксесоар в слънчевите дни.

Снимки: личен архив

Коментирай