Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Комбинация от класически цветове

22.05.2017г. / 06 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Мариола Тютюнджиева

Снимка: Мариола Тютюнджиева

Поредната слънчева сутрин, която посрещаме с чаша ароматно лате. Нашата модна героиня Вики, често пие любимата си кафе напитка напът за работа. Малко преди да започне поредният динамичен работен ден за нея, успяваме да я уловим отново стилна. Това е един от онези дни, в които не се налага да спазва строг дрескод в офиса.

Тогава обува дънки или панталони, в които се чувства себе си. Сив скини модел с кръпки, в съчетание с бежови велурени гуменки, с красиви изрязани форми върху материята.

Когато избира дрехите за своята визия, Вики или залага на класическа комбинация от цветове, или имиджът й е една експлозия от ярки багри, интересни мотиви и десени.

Днес тя е избрала сиво, бежово и кафяво. Перфектна комбинация. Фината памучна блуза пада леко асиметрично.

Обръщаме внимание на бижутата, които оформят една еклектика. Колие с метален елемент, чиято форма напомня ангелско крило и дървени обици в геометрична форма, които допълват дървения елемент на часовника ѝ.

Очилата са единия от аксесоарите, без които Вики не излиза от дома в слънчевите дни. Обемни, в леко изтеглена форма, напомнящи котешки очи. За финал на визията, памучна асиметрична жилетка и гумена чанта в цветове съобразени с останалата част от имиджа.

Снимки: Мариола Тютюнджиева

Коментирай