Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Пола от тюл

26.06.2017г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook

Снимка: facebook

Лятната магия напълно ни е превзела. Експериментираме с цветове, материи, десени. Носим разкошните си летни шапки с голяма периферия и кошниците, пищно декорирани с флорални мотиви. Какво да облека днес? Въпрос, който си задаваме всеки ден, за всеки повод или специално събитие.

Тюлените поли са невероятни и можем да си позволим да ги носим и в ежедневието. Тук моделът е избрал черно-бяла комбинация. Обърнете внимание на ризата. Ефирност на материята, напластяване.

Тези прекрасни мрежички сякаш не биха могли да се съчетаят по-добре освен с тюлена пола. В целия имидж има пищност, изисканост, сякаш малко ни напомня на визия на Кари от „Сексът и градът“. И за финал черна панделка и перли.

Следващото предложение за визия носи настроение за лято и море. Асиметрична линия на роклята, деколте, което подчертава красотата на раменете. Но това, което прави впечатляваща тази рокля е нейният десен.

Той е събрал в себе си морски картини, сглобени като пощенски картички върху материята. Тук-там се виждат палми, тюркоазени води. А това, което завършва лятната нотка е райето и разбира се кръглата плетена чантичка.

Отново се връщаме на магията наречена тюл, само че този път тя е представена като рокля. Елегантно предложение за вашите летни вечери или специални случаи. Флоралните декорации в ярки цветове се нуждаят от деликатни бижута и една компактна чанта модел клъч. Бъдете забележителни.

Снимки: Facebook

Коментирай
Свободно време