Какво да облека днес?

Какво да облека днес? Слънчево настроение!

И разбира се, рокля на цветя

24.07.2017г. / 06 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Мариола Тютюнджиева

Снимка: Мариола Тютюнджиева

Кое е това, което ви зарежда сутрин с позитивно настроение? За нас това са ярките цветове, вплетени в различни по вид флорални мотиви. Истински се забавляваме, когато трябва да изберем подходяща рокля за дневната си визия. Нашата модна героиня Вики също се забавлява с модата. Искаме да ви предадем нейното слънчево настроение и идея за ежедневна визия, в която да се чувствате себе си.

Вики не само харесва цветята върху материите, тя иска да бъдат навсякъде около нея. Днес отново е избрала рокля с много настроение, но този път моделът е по-спортен. Материята е памук, кройката права, като в областта на деколтето има един интересен мотив, който прави визията по-секси.

Подобна спортна рокля може да носите с еспадрили, сандали на висока платформа или ток, а в този случай Вики е избрала бели гуменки. Непретенциозно, секси, а за под слънцето може да завършите имиджа си със сламено бомбе. Този модел шапки ще са един от водещите за лято 2017.

Свързани статии

В зависимост от това какви ще са обувките ви, изберете и модела чанта. Тя може да е кожена, да е компактен модел, който да се носи през рамо, тип торба или кошница.

Преоткрийте своята красота и женственост във флоралните мотиви. Не се колебайте да изберете измежду многото варианти, които да добавите в летния си гардероб.

Снимки: Мариола Тютюнджиева

Коментирай