Какво да облека днес?

Какво да облека днес? Акцент в тюркоаз

Лятото принадлежи на свежите цветове

21.07.2017г. / 06 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Мариола Тютюнджиева

Снимка: Мариола Тютюнджиева

Зелено, небесносиньо, тюркоаз... Комбинация от цветове, която свързваме с лятото, толкова красива и въздействаща. Ако тази сутрин, докато отпивате от чашата ароматно кафе или чай, се чудите какво да облечете, потърсете в гардероба си нещо в тези нюанси. С какво може да ги комбинирате?

Всичко зависи от вашите желания, комбинации, които обичате да правите с цветовете, десените, формите и материите.

Нашата модна героиня Гери е избрала да включи свежите летни нюанси в една класическа стилна визия, подходяща за офис без строг дрескод.

Започваме от фината блуза в нежни сини цветове и ефирна материя. Моделът напомня риза без ръкав и е подходящ за съчетаване и с друг модел панталони, дънки, дори поли.

Гери я е съчетала с къси панталони в класическа линия и бежов цвят. Бежовото е изключително комбинативно, затова не се колебайте да го комбинирате и с по-ярки нюанси. Обувките са модел балеринки и заедно със стилната чанта продължават бежовата нотка. Аксесоарите завършват тюркоазено-лятната визия.

Свързани статии

Обърнете внимание на красивото колие. Масивно, фини синьо-зелени мъниста се преплитат едно в друго. Очилата са в приятен зелен цвят с плътна рамка и са точният модел за нашата модна героиня.

Остава само да се порадвате на слънчевия ден и да търсите вдъхновението край себе си, ако не, просто облечете нещо в тюркоаз и синьо.

Снимки: Мариола Тютюнджиева

Коментирай