Какво да облека днес?

Какво да облека днес? Секси дънки!

Дрехата, в която винаги се чувствате удобно

01.08.2017г. / 06 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Мариола Тютюнджиева

Снимка: Мариола Тютюнджиева

Ако има дреха, в която се чувстваме най-удобно и секси, то това определено са дънките. В зависимост от нашите предпочитания или модни тенденции, които следваме, избираме скини модел, класически, с висока или ниска талия, чарлстон или модел boyfriend.

Нашата модна героиня Гери също има богата колекция от дънки и днес камерата ни я улови във визия с любимия ѝ класически модел с висока талия. Тази линия издължава визуално бедрата и оформя секси дупето.

Гери е съчетала своя деним с класическа блуза в бяло от фин памук. Ръчно плетените декорации на ръкавите и деколтето придават повече романтика на визията ѝ. Продължаваме към аксесоари, при които преобладаващ цвят е бежовият.

Тъй като е лято, едни от най-предпочитаните обувки са сандалите. И тази година може да си позволите да носите модел римлянки, тъй като те са сред актуалните за лято 2017.

Свързани статии

Чантата, която модната ни героиня е избрала за днешната си визия е класически модел, а бежовото е раздвижено от синьо, кафяво, оранжево. Като всяка жена и тя харесва красивите обици. Тези перфектно завършват имиджа ѝ, и допълват металните гривни.

В дамската си чанта Гери винаги носи слънчеви очила, защото не иска да добави фини бръчици около очите. Моделът на очилата ѝ е отново класически, младежки, с огледални стъкла.

Снимки: Мариола Тютюнджиева

Коментирай
Свободно време