Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Модно бягство от динамиката на града

07.08.2017г. / 06 28ч.
Михаела Лазарова
Снимкa: Мариола Тютюнджиева

Снимкa: Мариола Тютюнджиева

Аромат на треви, звук на вода, слънце... Харесваме лятото не само заради възможността по-често да се радваме на морето, а защото природата ни помага по всякакъв начин да релаксираме и да избягаме от динамиката на деня.

За да бъдем в хармония със себе си е добре да започваме деня си с нещо позитивно. Нашата модна героиня Вики е решила да направи малка разходка на едно приказно място, сгушено в корпоративния свят. Това е и тайната на нейното позитивно излъчване.

Днес тя е с рокля с дължина, почти покриваща обувките ѝ. Деколтето е тип „лодка“, материята памук, а линията на роклята напомня за романтика. Подобен модел може да бъде част от вашата ежедневна или морска визия, а защо не и за летните партита.

Високата талия издължава силуета на Вики, а деколтето подчертава красивите ѝ рамене, като и визуално разширява фигурата ѝ в тази част. Обувките, които е избрала са в контрастно червено, класически и на ток.

Бихте могли да съчетаете такава рокля със сандали на висока платформа, балеринки, сандали модел „римлянки“ или гуменки.

Това, което ни направи силно впечатление е десенът. Основният цвят е слонова кост, а върху него сякаш с писец са изобразени красиви елементи, някои от които напомнят за мандали.
Отново имаме съчетание на различни по вид геометрични фигури.

Свързани статии

Ако Вики си сложи цвете в косите, визията ѝ много би напомняла за испанка, ако добави бохо аксесоар в косите си, ще се превърне в бохо момиче. Аксесоарите, с които е избрала да завърши визията си са семпли и напълно достатъчни.

Класическият модел очила е задължителен елемент от стилната визия.

Снимки: Мариола Тютюнджиева

Коментирай