Какво да облека днес?

Какво да облека днес? Рокля солей!

Една приятна визия за делова среща

11.09.2017г. / 06 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Мариола Тютюнджиева

Снимка: Мариола Тютюнджиева

Лятото мина така неусетно. Слънцето продължава да ни топли, да ни усмихва и да ни вдъхновява да разкрием красотата и женствеността си. В слънчева утрин срещаме нашата модна героиня Вики. Позитивна както винаги, днес отново успя да ни впечатли с визията си. Стилна, атрактивна и себе си, за Вики днес е важен ден, тъй като ѝ предстои делова среща.

За повечето дами, които работят в офис и често се налага да присъстват на подобни срещи е важно да впечатлят с визията си. Вики винаги го постига. Днес е избрала ефирна рокля солей с фини презрамки.

Съчетала ги е с класически модел велурени обувки, които са подходящи за официални срещи. Когато преговаряте с партньори е важно как ще съчетаете аксесоарите към всичко останало. Те трябва да излъчват стил, но да не са натрапчиви.

Свързани статии

Тук имаме деликатни обици в черно, кожена велурена връв, която е оформена в красива панделка на шията и прекрасни гривни със специални камъни, които носят късмет и благополучие. Повече за тях може да видите тук.

Завършваме визията с чанта модел клъч, черна очна линия, наситено малиново-червено червило и коса оформена в небрежен кок.

Снимки: Мариола Тютюнджиева

Коментирай