Всичко за зодиите

Какъв е секс стилът ви според зодията?

Какъв е вашият?

27.04.2014г. / 14 00ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Везни – Безкористният любовник

Везните обичат балансирания секс, както се подразбира от зодиакалния им знак. Те си падат по секс, в който и двамата партньори получават наслада по равно. За да впечатлите Везната, трябва да сте разкрепостени, да сте готови да правите секс в тоалетната на ресторанта, в банята или да им доставяте орално удоволствие под масата.

Скорпион – Откачалката в спалнята

Скорпионите са магнетични и сексуално неустоими. Ако имате връзка със Скорпион, най-вероятно ще имате свободата да правите онова, което ви харесва, но изневерите ли – ще бъдете безпощадно ужилени. Те са изключително ревниви, затова се подгответе да се ангажирате сериозно. Но няма да бъдете разочаровани, никак даже!

Стрелец – Дон Жуан

Този безотговорен зодиакален знак е невероятно широко скроен по отношение на секса. Те обичат да имат множество партньори, склонни са да се отдадат дори на оргии, секс в люлеещи се големи люлки, закачени на тавана и какви ли не още странни сексуални актове. Стрелците обичат екзотиката и са привлечени от непознатото.

Козирог – Издръжливият

Козирогът е по-добър любовник, отколкото партньор или родител. Ако става дума за авантюри и любовни романи – не проявява особен интерес. Той не е инициативен и рядко предприема първата стъпка. Но реши ли се на това – не се отказва, докато не ви свали, независимо дали ще отнеме 2 години!

В леглото Козирогът е много издръжлив, но еднообразен и праволинеен. Понякога са груби и не разграничават болката от удоволствието.

Водолей – Колекционерът на играчки

Водолеите не са срамежливи, не се свенят да искат техните фетиши и странни традиции в спалнята. Бъдете сигурни, че под леглото им има кутия, пълна със секс играчки. Не бъдете срамежливи – водолеите обичат да играете тяхната игра, затова се впуснете в света на играчките и нестандартния секс.

Риби – Хлъзгавият

Този воден знак обича да бъде обгрижван и ще ви възнагради за усилията. Те са емоционални и склонни да се отдадат докрай. Това е по-важно за тях от самия секс. Бъдете внимателни как „хвърляте мрежите си“, за да хванете тази объркана хлъзгава риба. Те наистина не знаят какво точно искат и ще плуват надалеч и колкото се може по-бързо, за да избягат. Въпросът е да ги уловите и опитомите.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
khlT ( преди 4 години )
Абсолютни измислици, които нямат нищо общо с реалността!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
sega ( преди 8 години )
3 rate up comment 2 rate down comment
!!! ( преди 9 години )