Всичко за зодиите

Зодиите преди и след секс

Как съблазняват хората от различните зодии и какво да очаквате от тях след горещ секс

20.06.2014г. / 12 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Поведението на представителите от различните зодиакални знаци преди и след секс понякога е в двете крайности. Вижте как съблазняват и какви са първите им думи след секс.

Овен

Преди секс:

Съблазняването на Овните е бързо и сигурно. Те обичат да правят първия ход, да са директни, а резултатите почти винаги са в тяхна полза. Обичат целувките и ако им харесат ще си поискат и нещо повече, дори на първа среща.

След секс: Добре беше, нека го направим отново!

Телец

Преди секс:

Телците съблазняват с меки думи, ласки и щедри жестове. Те определено не са скъперници и във времето, в което ухажват, а и след това, не пестят средства за романтични изненади и подаръци. Умеят да използват тембъра на гласа си, който гали като кадифе.

След секс: Трябва ли да правим секс в различни пози тип Кама Сутра?

Близнаци

Преди секс:

Близнаците са силно привлечени от хора тип експерти. Обичат да разговарят на интелектуални теми и в разговор да вкарват чувството си за хумор. Приповдигнатото им настроение, романтизмът и начинът, по който умеят да използват красотата на думите, са техни тайни оръжия за съблазън.

След секс: Виждал/а ли си ми телефона?

Рак

Преди секс:

Стилът на съблазняване на Раците е мек и грижовен. Целувките и сълзите често са прелюдия към секса. Раците са чувствителни романтици и обичат да правят малки изненади на обекта на тяхното желание. Именно така печелят в любовта.

След секс: Кога ще се оженим?

Лъв

Преди секс:

Представителите на зодия Лъв не се нуждаят от много време и усилия, за да съблазнят някого. Те ловко използват своите чар и неустоимост и преди жертвата да се е усетила, вече е попаднала в леговището на Лъва.

След секс: Не бях ли фантастичен/ фантастична?

Дева

Преди секс:

Стилът на съблазняване на Девите и изискан. Те знаят как да накарат някого да се отпусне, подавайки му чаша с приятна напитка и отдават времето си за дълбоки разговори, в които проявяват разбиране.

След секс: Да го направим още веднъж преди да сменя чаршафите.

Коментирай