Везни

За авантюра

Овенът ще пробуди във вас страстта, а вие ще го привлечете като магнит. Не се съмнявайте в сексуалните способности на представителите на тази зодия. Те винаги знаят как да задоволят партньора си.

За връзка

Ако сте зодия Везни за вас подходяща половинка за сериозна връзка би бил един Водолей. Приключенски дух, нестихваща любов и предизвикателства. Така може да бъде описан любовният ви живот.

Скорпион

За авантюра

С представител на зодия Телец ще имате много горещи моменти между чаршафите.

За връзка

Рибите са подходящ партньор за Скорпионите за дългосрочни връзки. Чувства, романтика и нежност. Рибите знаят как да ви угодят и това определено ще ви допадне.

Стрелец

За авантюра

Палавите Близнаци ще ви въведат в света на любовните изкушения. Въпреки многото различия, имате и много допирни точки, но те не са достатъчни за сериозна връзка.

За връзка

За сериозно обвързване потърсете някой Лъв. Във връзката ви ще има много динамика, точно каквото и двамата търсите.

Козирог

За авантюра

Чувствителният Рак ще ви спечели още от първия миг. Ще пламне страст, неустоими желания. Сексът с Рака няма да ви омръзне бързо.

За връзка

Стабилна и надеждна връзка може да изградите с Телец. Двамата сте сериозни в любовта, което е предпоставка да бъдете верни един на друг. Очаква ви хубаво бъдеще.

Водолей

За авантюра

Неочаквани моменти и страст може да изживеете с представител на зодия Лъв. В същото време чувствените Раци привличат неудържимо вашето внимание. Но за Водолеите, които са големи флиртаджии, това е съвсем нормално.

За връзка

С представител на зодия Близнаци имате много добри причини да опитате да изградите сериозна връзка. Вашите възгледи за живота се доближават, обичате разнообразието, страстни сте в любовта.

Още по темата

Риби

За авантюра

Въздържаната Дева ще ви привлече като магнит и няма да може да й устоите. За краткосрочни флиртове Близнаците също са подходящи.

За връзка

С Рака лесно ще постигнете хармония и конфликтните моменти при вас ще са рядкост. Връзката ви ще бъде изпълнена с взаимно уважение, разбиране и романтика.

Снимки: Thinkstock