Всичко за зодиите

Зодии, подходящи за авантюра и сериозна връзка

Коя зодия е най-подходяща за страстта на Скорпиона?

24.02.2016г. / 18 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

За авантюра

Овенът ще пробуди във вас страстта, а вие ще го привлечете като магнит. Не се съмнявайте в сексуалните способности на представителите на тази зодия. Те винаги знаят как да задоволят партньора си.

За връзка

Ако сте зодия Везни за вас подходяща половинка за сериозна връзка би бил един Водолей. Приключенски дух, нестихваща любов и предизвикателства. Така може да бъде описан любовният ви живот.

Скорпион

За авантюра

С представител на зодия Телец ще имате много горещи моменти между чаршафите.

За връзка

Рибите са подходящ партньор за Скорпионите за дългосрочни връзки. Чувства, романтика и нежност. Рибите знаят как да ви угодят и това определено ще ви допадне.

Стрелец

За авантюра

Палавите Близнаци ще ви въведат в света на любовните изкушения. Въпреки многото различия, имате и много допирни точки, но те не са достатъчни за сериозна връзка.

За връзка

За сериозно обвързване потърсете някой Лъв. Във връзката ви ще има много динамика, точно каквото и двамата търсите.

Козирог

За авантюра

Чувствителният Рак ще ви спечели още от първия миг. Ще пламне страст, неустоими желания. Сексът с Рака няма да ви омръзне бързо.

За връзка

Стабилна и надеждна връзка може да изградите с Телец. Двамата сте сериозни в любовта, което е предпоставка да бъдете верни един на друг. Очаква ви хубаво бъдеще.

Водолей

За авантюра

Неочаквани моменти и страст може да изживеете с представител на зодия Лъв. В същото време чувствените Раци привличат неудържимо вашето внимание. Но за Водолеите, които са големи флиртаджии, това е съвсем нормално.

За връзка

С представител на зодия Близнаци имате много добри причини да опитате да изградите сериозна връзка. Вашите възгледи за живота се доближават, обичате разнообразието, страстни сте в любовта.

Свързани статии

Риби

За авантюра

Въздържаната Дева ще ви привлече като магнит и няма да може да й устоите. За краткосрочни флиртове Близнаците също са подходящи.

За връзка

С Рака лесно ще постигнете хармония и конфликтните моменти при вас ще са рядкост. Връзката ви ще бъде изпълнена с взаимно уважение, разбиране и романтика.

Снимки: Thinkstock

Коментирай
2 rate up comment 2 rate down comment
Данчо от жк"Мла ( преди 8 години )
Я па бех с една(жена-ужас) Стрелец цели 3год. Епа хора,на никого не отказваше!....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 2 rate down comment
Стойне от Чукурово ( преди 8 години )
Я бех с една(рогата женска) Козирог две нощи преди 3год. Още имам кошмари от тези нощи...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
Лъв ( преди 9 години )
Несериозният ми любовник не Стрелец и се надявам да си остане такъв, въпреки казаното по-горе. Иначе описанието е точно..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 2 rate down comment
Козирог ( преди 9 години )
Когато си "опитал" жена Рак, ти се иска тази вечер никога да не свършва. Наистина знаят какво искаш и се раздават максимално. И определено са силни и си вземат всичко, което поискат!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 2 rate down comment
От опит ( преди 9 години )
Между Рака и Козирога наистина се заражда истинска експлозия от страст! Страст, която не угасва! Понякога разрушаваща и деградивна, но силна и истинска. Много рядко може да се срещне толкова страстна комбинация. Сякаш са създадени един за друг.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 5 rate down comment
До DORRISSHOL ( преди 9 години )
Много грешиш. Раците наистина са само за една вечер, що се отнася до мнението на Козирога.Що се отнася до това колко са силни... глупости на търкалета. Толкова са кьопави, че даже са жалки.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар