Всичко за зодиите

Шеф според зодиакалния знак

Шефът Водолей е шеф мечта!

29.10.2014г. / 11 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Както се подразбира от знака на тази зодия, шефът Везни държи на справедливостта в работната среда. От него винаги може да очаквате коректно отношение, а стигне ли се до конфликт, знае как да раздаде справедливост. Добър комуникатор е и успешен в бизнес преговорите.

Скорпион

Шефът Скорпион умее да създаде една добра работна среда. Въпреки своята толерантност, той винаги разкрива хората със скрити мотиви. Помни всичко – и добро и лошо, а докажете ли се като трудолюбив и честен служител, ще бъдете оценени високо.

Свързани статии

Стрелец

Стрелците са забавни шефове. Те са отлични лидери, стремят се подчинените им да се чувстват добре на работа и на тях може винаги да се разчита.

Козирог

Козирозите на мениджърска позиция обичат да махат с пръст и да казват на подчинените си кой какво да прави. Чувствителни и тактични са и винаги са готови да дадат ценен съвет, свързан с работата.

Водолей

Шефът Водолей е шеф мечта! Той дава творческа свобода на подчинените си, създава добра работна среда, добър оратор е, знае как да намери точния тон, когато нещо не му допада в работния процес. Изключително търпелив е, но ако злоупотребите с лоялността му, може да загубите работата си. Той е отборен играч и за него не съществува „Аз“, а „Ние“.

Риби

Рибите са търпеливи, спокойни, изпълнени с разбиране към своите служители. Създават една среда, в която има преди всичко дисциплина, но не и напрежение. Добре организирани са и искат в екипа си да имат лоялни служители.

Снимки: Photl.com

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
От статията излиза, че няма лоши шефове. Верваме ви на писанията ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар