Всичко за зодиите

Свекърва според зодията

Свекървата Стрелец може да бъде ваша добра приятелка

11.03.2015г. / 13 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Свекървата родена под знака на Везни е чувствителна и изпълнена с хумор личност. Съветите, които ще ви предаде, са изключително ценни и мъдри. Често пренебрегва собствените си нужди, за да угоди на децата си. Не обича да се бърка в отношенията на хората. Силно привързана е към внуците си и много помага в отглеждането и възпитанието им.

Скорпион

Свекървата Скорпион има силно чувство за достойнство. Тя е същинска огън жена. Проявява строгост, но и много се грижи за семейното щастие и мир. Има високоразвито чувство за отговорност към внуците. Грижовна е, но прекаленото й желание за власт провокира конфликтни ситуации.

Стрелец

Свекървата родена под този зодиакален знак може да бъде вашата най-добра приятелка. Почти винаги е оптимистично настроена, усмихната, обичаща децата. Ако майката на партньора ви е родена под този зодиакален знак, за вас може да се каже, че имате свекърва-мечта! От нея не очаквайте да се бърка в отношенията ви с любимия, в конфликтни ситуации по-често ще заема вашата страна.

Козирог

Ако насреща ви имате свекърва – Козирог, то знайте, че тя има силно развито чувство за достойнство. Много държи на традициите, вярва в семейството и децата. Голяма перфекционистка е и не понася критики. От нея може да очаквате морална и финансова подкрепа, но по-често ще иска да прилага своите възпитателни методи към внуците. Бъдете деликатни с нейната чувствителност и ще живеете в разбирателство.

Свързани статии

Водолей

Свекървата родена под знака на Водолея е духовита, позитивна и ексцентрична личност. Рядко се бърка в чуждите взаимоотношения, с децата си поддържа отлични взаимоотношения и рядко ще достигате до разногласия.

В моменти на конфликт никога няма да ви обиди, а ще използва възможно най-деликатните думи, за да се разреши проблемът. Нейната чувствителност я прави добър слушател и съветник.

Риби

Ако искате да постигнете разбирателство със свекървата от зодия Риби, трябва да демонстрирате хладнокръвие и напълно ирационално поведение. Характерна черта на Рибите е тяхната чувствителност. Това, което се наблюдава при свекървите родени под този зодиакален знак е, че използват своята уязвимост, за да манипулират.

С внуците ще бъдат добри, но не очаквайте да ви помагат в отглеждането им. Добре е да я държите настрана от вашите семейни въпроси, защото често „без да иска“ може да усложни ситуацията.

Снимка: Thinkstock

Коментирай