Всичко за зодиите

Представителките на кои зодии са най-подходящи за брак?

Доверете се на звездите

22.03.2015г. / 10 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Дълготрайната любовна връзка се нуждае от компромиси, добра комуникация, честност, споделеност, страст, постоянно преоткриване на партньора. Когато жените избират партньор, те търсят сигурност и грижа в неговия образ.

Не по-различни са желанията и на господата, когато избират подходяща партньорка за брак. Ето защо, господа, доверете се на звездите и вижте кои нежни представителки на зодиакалните знаци са най-подходящи за сключването на брак.

Телец

Жената родена под знака на зодия Телец е управлявана от планетата Венера, което влияе на нейната женственост и вкусове. Тя се нуждае от партньор, който да я кара да се чувства специална, красива и желана.

Романтиката е от съществено значение за нея и тя често обича да прави романтични изненади на своя любим, за да поддържа пламъка на любовта. Държи да има хубав живот, ето защо винаги се стреми да прави реалистичен и мъдър избор за партньора до себе си.

Винаги е здраво стъпила на земята. Има по-специални изисквания, но в замяна отговаря с щедрост в любовта. Движещата сила на жената Телец е лоялността и стабилността.

Ето защо очаква не само да получи това от любимия човек, но когато е обгрижвана и ценена, тя е склонна да направи много жертви в името на любовта и семейството. Като майка е отговорна и държи децата й да бъдат добре възпитани и образовани.

Рак

Трудно може да спечелите сърцето на жената Рак, но ако успеете да го постигнете, тя ще върви с вас до края на живота си. Грижовна, динамична, тя е истинска майка орлица. Готова е на всякакви жертви в името на семейството.

Единственият й недостатък е, че на моменти е твърде емоционална и е склонна да драматизира твърде много определени ситуации. Но не забравяйте, че хората, които изпитват силни емоции, в леглото са истинска страст. Жената Рак е подходяща за брак или дълготрайна връзка, защото ще отгледа и възпита децата ви повече от добре. От партньора до себе си очаква лоялност и грижовност.

Лъв

Жената Лъв е една от най-подходящите за сключването на брак. Тя е силна, отговорна, оправна, страстна. Всичко, което дава в името на любовта и семейството е от сърце. За любимия и децата си е готова да се бори като истинска лъвица.

От партньора до себе си очаква да я обожава, да бъде честен с нея, а в замяна тя ще го дари с цялото щастие на земята. Ако се опитате да си послужите с измама, знайте, че жената Лъв е малко вероятно да преглътне обида или да прости изневяра.

Скорпион

Дамите родени под знака на Скорпион са едни от най-подходящите за сериозна връзка или сключване на брак. Те са романтични и грижовни, но тяхната загриженост не следва общоприетите рамки.

Свързани статии

Жената Скорпион е уверена, спокойна, но с ниска толерантност към несигурността. Ето защо партньорът, който ще завладее нейното сърце, трябва да бъде отговорен, амбициозен и да умее да постига целите. Тя обича предизвикателствата и приключенията и се нуждае от достатъчно пространство.

Въпреки тази си жажда за свобода, тя е напълно отдадена на любимия човек и семейството. Ако партньорът й е грижовен и проявява разбиране към нейните нужди, жената Скорпион също е склонна да прояви разбиране към нуждите на мъжа до себе си.

Ако обмисляте дали да сключите брак с представителка на тази темпераментна зодия, очаквайте страст, грижа и моногамна връзка.

Снимка: Thinkstock

Коментирай
8 rate up comment 2 rate down comment
AgBOKATA ( преди 9 години )
pulna izmishlitoina za LUV, imah nqkva vruzka s luvica i nishto ot napisanoto ne otgovarq
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
27 rate up comment 3 rate down comment
ddddd ( преди 9 години )
останалите зодии кво кучетата ги яли ? Аман от тъпотии
отговор Сигнализирай за неуместен коментар