Всичко за зодиите

Моден хороскоп: Какво да подарите на жена Телец?

Жените Телци обичат лукса

30.04.2018г. / 16 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Според звездната карта вече сме в знака на зодия Телец. Ето защо обръщаме и внимание на характеристиките на тази зодия. Те ще ни подскажат кои са най-подходящите подаръци за дамите родени под този зодиакален знак.

Един от девизите на тази зодия е „Аз имам“. И това важи с пълна сила за нежните представителки на зодията. Като цяло родените под знака на Телеца се стремят към луксозния начин на живот, към удоволствията. Нежните представителки на зодията изключително много държат на красотата и външния си вид. Обичат комфорта, харесва им да бъдат заобиколени от лукс.

За дамите Телци може да се каже, че са и решителни, упорити, но и твърдоглави. Винаги имат изградени точни и ясни планове, много работят, за да постигнат своите цели и държат да бъдат високо оценени за техните постижения.

В любовта и секса са изключително чувствени, но това е така, защото те са управлявани от планетата на любовта – Венера. Те са големи чаровници, внимателни са към околните и се стремят да имат половинка до себе си, която да им даде най-вече сигурност в живота.

Известни и успели жени представителки на зодията са Меган Фокс, Джанет Джексън, Ума Търман, Барбара Стрейзънд, Мишел Пфайпфър и други.

Какво да подарите на жена Телец?

Един от цветовете на зодия Телец е зеленият. Тъй като всяка дама харесва бижута, потърсете такива, които имат в себе си зелени камъни. Подходящ и доста интересен е оливинът, който е вид минерал.

Часовник е добър избор за подарък за дама родена под знака на Телец. Както споменахме, тя обича точността и красивите придобивки. Часовникът може да бъде с розово злато или метал, който да напомня на него, а циферблатът да крие в себе си малки красиви камъни.

Жената Телец се отличава с класически вкус. Ако сте избрали да подарите парфюм, ароматът му трябва да напомня на марципан в съчетание с малко розов цвят.

Свързани статии

Друг цвят подходящ за родените под знака на зодията е розовият. Ако сте избрали за подарък гримове, нека бъдат в меките розови нюанси.

Портфейлът е необходимост. Телецът цени всяка стотинка, затова подарете елегантен кожен портфейл.

Един от най-предпочитаните аксесоари от жените Телци е красивата дамска чанта. Изберете класическа форма, нещо по-голямо като модел в изумрудени нюанси.

Ако искате да направите наистина щастлива жената Телец, подарете й луксозно бельо в черно или бутикови обувки и копринен шал на флорални мотиви.

Снимка: Reuters

Коментирай