Всичко за зодиите

Как изневеряват различните зодии

Близнаците винаги имат алиби

01.07.2015г. / 13 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни – Не могат да прикрият чувствата си

Представителите на зодия Везни определено не са от най-сигурните във връзките си, освен ако не са лудо влюбени. Когато мамят половинката си, те не умеят да прикриват прилива на чувства, еуфорията, която ги е обзела.

Започват да обръщат голямо внимание на външния си вид, винаги са в добро и приповдигнато настроение. Те също не са склонни да признаят изневяра, дори и да ги хванете на местопрестъплението.

Скорпион – Прави го тихо и смирено

Скорпионите са сочени за един от най-сексуалните зодиакални знаци, ето защо за тях е трудно да бъдат дълго време само с един партньор. Също така те планират добре нещата си и са убедени в своите способности за прикриване.

Те не се отделят от половинката си и няма да загубят сексуален интерес към нея или него. Въпреки това и най-добрият план може да се провали. Бъдете бдителни!

Стрелец – Стават твърде приказливи

Стрелците прибягват до изневяра, когато загубят интерес към връзката и им липсва физическо привличане. Когато пред тях се открие възможност за авантюра, те стават твърде комуникативни с половинките си. Също така Стрелецът е единственият знак в зодиака, който е в състояние да си признае прегрешението.

Козирог – Изневеряват, но не за дълго и добре се прикриват

Козирогът изневерява, когато партньорът им го приема за даденост и има лошо отношение. Тогава се стига до любовна афера, която носи повече ласки, комфорт и сигурност и рядко може да бъде разкрита. В повечето случаи изневерите на Козирога са краткотрайни. Но понякога може да се стигне и до край на дългогодишната връзка.

Свързани статии

Водолей – Винаги се издава

Родените под знака на Водолей не изневеряват често на половинките си, освен ако сексът не им върви. Те са изключително лесни за разкриване, когато става въпрос за любовна измама. Всъщност няма да ви се налага много да ги преследвате, защото Водолеите сами се издават. Стават съмнително мили и внимателни, заинтересувани към връзката си.

Риби – Оплитат се в лъжи

Рибите са сериозни към партньорите си, но понякога искат да водят няколко паралелни любовни връзки. Лесно се оплитат в лъжите си, а почти никога не биха си признали изневярата.

Снимки: istock

Коментирай
5 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
Глупости! За да изневери Везни, значи всичко преди е приключило!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време