Всичко за зодиите

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Телец?

Мъжът Телец е смятан за един от най-подходящи за брак в зодиака

05.08.2015г. / 15 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

За родените под знака на зодия Телец казват, че обичат да бъдат заобиколени от красота, лукс, големи романтици са и могат да обичат за цял живот.

Какви са в брака и дали ако един ден любовта ни срещне с представител на зодия Телец, това ще ни донесе радост и безоблачен брак? Вижте в следващите редове.

Жената Телец в брака

Жената Телец е една от най-отговорните в зодиака, когато става въпрос за брак. Когато тя и партньорът й са изправени пред трудности е склонна да премине през най-големите изпитания, но не и да сложи край на брака.

Обича семейния живот и е много отдадена на съпруга и децата си. Но от друга страна често е склонна да проявява своите ревност и желание за власт. Жената Телец би избрала за съпруг мъж, който има добро социално положение и може да й осигури един добър стандарт на живот.

Тя е много по-фокусирана върху материалните блага, отколкото върху това какво й диктува сърцето. Понякога е твърде емоционална и пряма и желае постоянно да демонстрира своята независимост. В любовта е вярна към партньора си, но има нужда от много романтика и разнообразие в секса, за да може връзката й да бъде пълноценна.

Мъжът Телец като съпруг

Мъжът Телец е смятан за един от най-подходящи за брак в зодиака. Той е интензивен, обичащ живота, но същевременно мил и верен на половинката си. Никога не би пренебрегнал семейството и дома си, за сметка на други интереси.

Свързани статии

Той е пазител на дома. Работи усилено, за да може да осигури добър живот на съпругата и децата си. Винаги проявява смелост, решителност, висока отговорност и се изправя пред проблемите, вместо да бяга от тях.

Мъжът Телец избира за съпруга жена, която не само има привлекателна външност, но е добре образована и имаща добро социално и материално положение. Като цяло Телецът има високи критерии за партньорката до себе си. В любовта е лоялен, а в секса много издръжлив. Веднъж встъпил в брак, рядко би предприел развод.

Снимка: istock

Коментирай
6 rate up comment 1 rate down comment
Е. Колева ( преди 8 години )
Мъжа ми е Телец, но секса не му е силната страна. Предполагам и, че "разнообразия в секса" не включва единствено поза партер, най-много един-два пъти в месеца, без никаква любовна игра. Изобщо, романтика,... Аз съм Лъв, но не мисля, че зодията е важна. Разбира се, това което не получавам в къщи, си го взимам от другаде. С лихвите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9 rate up comment 2 rate down comment
K. ( преди 8 години )
За разнообразието в секса при жените от тази зодия съм напълно съгласен. Бившата ми жена беше Телец и секса беше слънчевата страна на брака ни. А за разнообразието,... да кажем, че нямаше табута. Никакви, за каквото и да било. Но само със секс не се живее.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар