Всичко за зодиите

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Рак?

Мъжете Раци се делят на два вида

29.06.2018г. / 13 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Те са емоционални, чувствени и отдадени на семейството. Родените под знака на Рак, както всеки друг знак в зодиака имат своите силни и слаби страни. Какъв брак да очаквате с тях, вижте в следващите редове. 

Жената Рак в брака

Жената Рак в брака е изключително грижовна и винаги проявява своя майчински инстинкт. Тя e посветена на семейството си, търпелива е, винаги се отзовава на нуждите на другите. Има топла връзка с партньора си и е негова голяма подкрепа.

Не понася да бъде критикувана, но често самата тя, отправя критики към другите. Знае как да се отнася с мъжа си, но обича да бъде властващата половинка във връзката. Въпреки своята отдаденост, жената Рак има променливи настроения, които малко или много оказват негативен отпечатък върху близките й.

Не умее да контролира своите емоции, рядко вижда грешки в себе си и още по-рядко поднася извинения за тях. В брака се нуждае от сигурност, най-вече финансова. Понякога изпитва несигурност в себе си, което още повече засилва нейната властна природа.

Умее да създава уют в дома. В секса е чувствена, нежна и ако ви предстои брак с жена Рак, ще имате хубави моменти, ако успеете да преодолеете трудностите на характера й. 

Мъжът Рак като съпруг

Мъжете Раци се разделят на два вида. Първият е с изискани маниери и е добър комуникатор. Работи усилено, за да може да осигури добър живот на семейството си. Обича домашния уют, не е дребнав, интересна и привлекателна личност е.

Свързани статии

Вторият вид проявява постоянна незаинтересованост към семейството си, пасивен е, мързелив и често има пороци, които действат разрушително на брака.

Поглеждайки като цяло профила на мъжа Рак, може да се каже, че той притежава много качества, обича дома си, но винаги намира за какво да се оплаче или да критикува.

От друга страна е много чувствен, романтичен и в повечето случаи остава верен на половинката си. Но верността в любовта идва само, ако има пълно удовлетворение в дома. В секса харесва сексуалните игри, но невинаги ги споделя с половинката си, защото се страхува да не бъде отхвърлен. 

Снимка: istock

Коментирай