Всичко за зодиите

Моден хороскоп: Какво да подарите на жена Везни?

Изберете аксесоар със зелен турмалин, червен гранат или оливин

20.09.2018г. / 12 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Дамите родени под знака на зодия Везни са сантиментални, не обичат да бъдат сами и държат да правят всичко по двойки. Те са внимателни, рядко се забъркват в конфликти и не харесват интригите.

Нуждаят се от стабилност и винаги използват своя чар, за да постигнат желаното. Жените Везни бягат от самотата. Те са чувствени в любовта, обичат да бъдат заобиколени от красиви предмети, нуждаят се от комплименти и се стремят да водят луксозен начин на живот.

Известни дами родени под знака на зодията са Гуен Стефани, Гуинет Полтроу, Ким Кардашян, Кейт Уинслет и други. С какъв подарък може да изненадате жената Везни?

Знайте, че тези дами имат отличен усет за мода и стил. Ето няколко модни предложения:

Обувки! Всяка жена ги харесва. За жената Везни изберете нещо удобно, като модел в матирано злато или сребро с деликатни камъни, тъй като такива обувки ще са хит през тази есен.

Чантата класически модел също е подходящ подарък. Изберете едноцветна или комбинация от няколко пастелни цвята.

Барокът се завръща в есенната колекция. Потърсете риза, блуза или рокля, която напомня за този стил. Ако има бродерии или фини детайли, знайте, че ще впечатлите жената Везни.

Ако дамата се придържа към по-ежедневния стил, подарете блуза, жилетка и класически модел панталон с интересни щампи. Материите, които са подходящи са коприна и памук.

Свързани статии

Не пропускайте и луксозната козметика под формата на серум, крем за лице и т. н.. Жената Везни държи на безупречния вид.

Парфюм може да си позволите да поднесете като подарък само, ако съдържа аромата на зодията – жасмин.

Завършваме нашите предложения с разкоша на красивите бижута. Изберете аксесоар със зелен турмалин, червен гранат или оливин.

Снимка: Reuters

Коментирай