Всичко за зодиите

Грижа за кожата според зодията

Овен – шипковото масло е перфектно за кожата на вашето лице

17.08.2016г. / 16 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Според астрологията зодиакалният знак е определящ за някои здравословни проблеми и неразположения. Ето кои са най-добрите грижи за вашата кожа според зодията.

Овен

Силните, но и на моменти трудни Овни са склонни да страдат от кожни обриви и зачервявания. За да облекчите неразположенията върху кожата и тя винаги да бъде добре хидратирана, правете си често домашни маски с пресни сочни плодове и зеленчуци (като праскова, краставица, маска с домат).

Едни от най-добрите съставки за вашата кожа са алое вера, масла от роза, лайка, лавандула и тамян. Шипковото масло е перфектно за кожата на вашето лице.

Телец

Консервативните и трудно поддаващите се на промени Телци са склонни да страдат от сухота и сърбеж на кожата. Опитайте се да избягате от рутината на ежедневните грижи и въведете в употреба най-добрите съставки за вашата кожа.

Опитайте с домашен пилинг за тяло направен от захар и кокосово масло. Едни от най-добрите съставки за вашата кожа са масло от арган, сусамово масло, масло от сладък бадем. Те ще обогатят и подхранят в дълбочина кожата ви.

Близнаци

Близнаците често са склонни към промени и това важи с пълна сила за ежедневните грижи, които полагат за себе си. Тъй като те са склонни да страдат от дихателни алергии е важно да намерят козметика, която има максимално малко съставки, които дразнят гърлото и белите дробове.

Едни от най-добрите естествени грижи за вашата кожа са розова вода, алое вера, масло от сладък бадем, масло от жожоба.

Рак

Раците са едни от най-емоционалните представители на зодиака. Тяхната интензивност ги предразполага към чести раздразнения, сухота, вялост на кожата. За да се погрижите максимално добре за кожата си, включете в ежедневните грижи масло от макадамия, жожоба и сусамово масло. Също така, пийте много вода, за да предотвратите задържане на течности и следете редовно дали всички хормони са в баланс.

Коментирай
Здраве и красота