Всичко за зодиите

Грижа за кожата според зодията

Овен – шипковото масло е перфектно за кожата на вашето лице

17.08.2016г. / 16 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Лъвовете винаги се стремят да бъдат в центъра на вниманието. За да бъдат винаги във форма, те често взимат бързи и необмислени решения, които невинаги са добри за тях. Не забравяйте, че красотата и здравето на кожата зависят и от храненето. Добавете в ежедневното си меню повече пълнозърнести храни. За родените под знака на Лъв най-добрите грижи са с масло от роза.

Дева

Родените под знака на Дева са големи перфекционисти. Тази им черта често ги води до стрес и може би малко нерешителност. Подарете си повече минути, в които да поглезите кожата си. Използвайте билкови масла и отвари от лайка, лавандула, роза.

Везни

Везните са очарователни, но и малко нерешителни. Понякога забравят да отделят специално внимание на кожата си. Ето защо им препоръчваме да се възползват от козметика, обогатена с масла от арган, макадамия и нар.

Скорпион

Страстните Скорпиони често биват подложени на стрес. Това се отразява негативно върху кожата, не само като кожни раздразнения, но и като преждевременно стареене. Използвайте масла, които имат агенти забавящи стареенето, като масло от пачули, масло от сандалово дърво, лавандула и макадамия.

Коментирай